Szervusztok!
Megérkeztem én is,ma elég későn keltünk,ez a nap még ünnep nálunk,sőt sok cég csak hétfőn kezd,mert a Vízkeresztet is beszámolják ünnepnek.
Ma fenn voltunk a Laci Anyukájánál,összejött a család,pedig nem is volt megbeszélve!Kora este jöttünk csak haza,jól elvoltunk,mi vittünk fel egy pezsgőt,amit közösen megittunk ott!Sajnos lejárt a jó kis szünidő,reggel már kelnem kell korán,munka van,ami persze az is jó,meg kell is!Év elején sok fizetnivaló van,bár most úgy csináltam hogy a házat ősszel biztosítottam be,hogy ne minden év elején legyen.A fára kezdhetjük a pénzt összegyűjteni,a jövő télire.Szerencse,hogy a tél enyhe,nem megy el sok fa,mindig marad...ma is 5 után gyújtottunk csak be,mikor hazaértünk és még mindig 20 fok volt.
Köszi,a jókívánságokat,mi igen boldogok vagyunk együtt,jó hatással vagyunk egymásra ,kiegészítjük egymást!Sokat változunk mind a ketten,mióta megismerkedtünk,két teljesen más ember lettünk.Akkor két megkeseredett,magányos és szomorú ember talált egymásra,mentőöv voltunk egymásnak.

Ez a fotó az első találkozásunkkor készült!

Ez meg most Szilveszterkor...sokszor döbbenek meg azon, mennyire lerí az emberről a sorsa,az élete,hogy az arcán milyen nyomot hagynak a történések.Ezt eddig nem is vettem így észre...
Na,de most jó van ez így ahogy lett!
Olvasom milyen sok finomságotok van még,most meg úgy jártam, hogy szinte elfogyott teljesen minden, amit főztem,sütöttem...viszont most megyek és elindítom a mosógépet, mert tele van és már este van,amúgy is benn teregetem ki.