24,865 2023-12-31 14:44:43
24,867 2023-12-31 16:54:18
Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép délutánt kívánok az év utolsó napján!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Ilyen még nem volt, ma csak reggel főzött a férjem. Annyira belelendültem hogy nem volt idő rá, de már nagyon hiányzik. Most fogom főzni a férjem lepihent megvárom vele.
Itt is megfőztem a húslevest, palacsinták készen vannak az oldalas is. Kisült a sós és az újévi malackák is.
Örülök, hogy javul a fiad állapota és szép együtt töltött szilveszteretek lesz!
Mai nap is elég volt eddig,kész vagyok, megfájdult a hátam, nem is csinálok semmit. Megjöttek Levente fiamék is még ebéd előtt, de még várni kellett a levesre egy kicsit. Csak bekukkantottak mennek a másik mamához, ott szilvesztereznek a menyem hugával. és lányával. Azért nem hagyták ki a finom ebédet sem, megebédeltek és elmentek. Én is most fejeztem be a rámolást.
Úgy volt hogy otthon lesznek, de változott!
Köszönöm szépen a porszívóról a fotót! Nagyon jól néz ki és milyen kicsire csukható, praktikus! Én is nézegetem, de mindegyik csak ennyit bír, utána pihentetni kell.
Nekem is a régi már hadirokkant, lehet vele még porszívózni, de már megérett a cseréje.
Nektek is nagyon szép szilveszterezést kívánok együtt a családdal!
Lia!
Nektek is szép óévbúcsúztatót kívánok!
Ancsa!
Nektek is nagyon szép szilvesztert kívánok otthon!
24,868 2023-12-31 17:58:34
Szervusztok ..ismét..ugyanis most vettem észre hogy nem küldtem el a hozzászólásomat délután...itt keresem és sehol se nincs...
Na mindegy...Végül is nagyon boldog Újévet szeretnénk kívánni Nektek is és az olvasóknak is,jó egészséget,bőséget az új évben.
Mi is megebédeltünk,kisütöttem a dagadót,natur krumplival és gombaszósszal tálaltam,azóta már egy tányér süteményt is megettünk fejenként..
Nagyon szép idő volt ma 12-13 fok,napsütés,egész nap nyitva volt az ajtónk,a macskák is kinn bandáztak,most már behúzódtunk,a tűz is ropog...Csak nyugisan,kellemesen el vagyunk itt benn,már nem vágyunk nagy buliba.Majd koccintunk pezsgővel,éjfélkor,atán ha már lement a durrogtatás a tüzijáték akkor mi is lefekszünk,addig vigyázunk a macskákra...bár ez a környék csendes,közel van a központ ott lesz tüzijáték éjfélkor.
Majd még benézek később is,remélem most sikerül elküldjem a hozzászólást!
24,869 2023-12-31 18:36:17
Sziasztok!

Anca!
Nektek is viszont kívánom! Nagyon helyesek vagytok együtt! Egészségetekre!
24,870 2024-01-01 08:38:14
Sziasztok! Minden kedves fórumozónak boldog új évet kívánok a 2024-es esztendőre!

Ilona!
Hangulatos képet hoztál ezl elmúlt év utolsó délutánján! 
Nagyon aranyosak lettek az újévi malackák nálatok is! ![]()
Remélem, hogy a hátad már nem fáj, és kellemesen telt az utolsó nap az évben együtt! 
Mi is örültünk Fecó gyógyulásának, már délután lelkesen feldíszítették Gáborral a nappaliját a szilveszteri hangulathoz! Én pedig Bogival még virslis bagettet is készítettem estére! Miután megsültek, összekészülődtünk, és átvonultunk a fiamhoz. ![]()
Ancsa!
De helyesen összebújtatok Lacival! Látni a boldogságotokat! 
Örülök, hogy ilyen nyugodtan, békésen töltöttétek együtt a szilvesztert! Nektek is minden jót kívánok! ![]()
Mi ettünk az éjféli koccintás után még virslit, és a malackák is fogytak... Még egy kicsit együtt maradtunk, aztán Fecó otthon maradt, de mi 4-en átsétáltunk., fürödtünk, és a tv mellett el is szundítottunk. már elmúlt jóval 2 óra, amikor a férjem lekapcsolta a tévét.
Reggel 6-ig el is aludtunk.
Lia!
Gondoltam Rátok is! Ugye nálatok is minden rendben volt a cicussal is és a kutyussal. Nyugodt szilveszteretek volt? A barátnődék voltak este, és éjjel? Ugye nem aludtak el? 
De már mi ketten kávéztunk is a férjemmel.

Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig.
24,871 2024-01-01 09:06:44

Szép jó reggelt,és boldog,sikeres új évet!
Mi is 2 óra fele kapcsoltuk ki a tv-t,de már 6 kor ébresztett Bitta,nem volt maradása, fel le ugrált az ágyra meg átszáguldott rajtunk,így felkeltem,hogy Laci aludni tudjon.
A macskák nem féltek éjfélkor, Piszke végig az ablakban ült. Jól telt,nyugodtan,kellemesen. Még két nap pihenő és kezdődik is a munka.
Ma még kókadozunk,KB . így nézek ki,mint a fotó...
24,872 2024-01-01 09:16:21
Szia Ancsa!
De cukis kutyussal hoztál kávét! 
Gáborék még alszanak... vagy csak sunynak már...
Éjjel sok minden tál, tálca, kaja ottmaradt a nagy fiamnál, de majd reggel átmegyünk a férjemmel, és áthozzuk, amit kell... meg rendet is rakunk... Még Fecó is alszik, most nem zörgünk nála...
Mi is nyugodt napot akarunk kaja van bőven még, és sütik is...
24,873 2024-01-01 09:44:28
Sziasztok.
Legyen nagyon boldog az új évünk.
Mozgalmas esténk volt, de szerencsére minden jól sikerült.
Délelőtt megfőztem, nyírségi gombóc levest, a malac húst megsütöttem, és a flódnit is, de azt csak holnap vágjuk fel, Szabolcsék ha hazaérnek délután. Sütöttem még szilvásat is, a barátnőm pogácsát hozott.
A kuyákat 6 óra környékén már be kellett engedni, mert nagyon elkezdték a durrogtatást a nagy annyira félt. Bent aránylag jól elvoltak, a cica eleinte nem fogadta barátságosan őket, de végül messziről nézték egy mást. Éjféli kiccintás után ettünk virslit, még beszélgettünk, 2 óra körül mentek el a barátnőmék a kutyák is ki mertek menni.
Nekiálltam pórszívózni, én így kezten az új évet.
24,874 2024-01-01 15:01:53
Szia Lia!
Köszi szépen Tőled is az újévi jókívánságokat! 
Sok finomság készült most is nálatok, mint mindig. Igaz a mondás: "Minden jó, ha a vége jó!"
Azért a kutyáknak is jó helyük volt bent, még így is zavaró a sok durrogás, de ott voltatok, ez megnyugtatható volt számukra!
Biztos lesz nagy öröm, ha újra együtt lehettek Szabolcsékkal is! Gondolom, hogy lesz mit mesélniük majd! A cicának is izgalmas lehetet a találkozás velük. ![]()
Akkor Ti is hasonló időben váltatok el a barátnődéktől, mint mi Fecótól... Na és még porszívóztál is... 
Én ma reggel mosogattam egy jó ideig itthon, majd Fecónál is segítettem a rakodásban...
Még ma együtt ebédeltünk Gáborékkal is, most vittük ki az állomásra Őket jól felpakolva táskákkal, csomagokkal. De Kelenföldön már metróra szállnak, és csak ott 1 átszálás lesz a másik metróra, majd 5 perc gyalogolás után otthon is lehetnek...
Most majd várom a jelentkezésüket, ha hazaértek...
24,875 2024-01-01 16:44:29
Hogy milyen friss,fiatalos mindenki,én meg itt punnyadok egész nap,alig látok ki a fejemből.Az idő is elromlott,esős,felhős,szomorú,már egy csomó kávét ittam,de csak álmos vagyok,ma mindeképpen lefekszem korábban,ki kell aludnom magam,nekem szerdán kezdődik a munka!
24,876 2024-01-01 17:13:47
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét!
Köszi, már jobban vagyok, a pihenés jót tett neki. Itt is jól sikerült minden, mi is fel voltunk fél háromig. Nektek is szép estétek volt, örülök hogy jobban lett a fiad is! Így volt teljes a szilveszter együtt volt a család!
Már otthon vannak a fiamék egy fél órával ezelőtt hívtak, a gyerek itt maradt. Hétvégén vagy mi vagy a fiam jön értre még nem tudja.
Tamásék otthon lesznek, megoldják otthonról dolgoznak a szülők.
Itt is volt megint nagy durrogtatás de a kutyákat bezárták így ezt nem hallottuk.
Sok mindenből maradt nem kell főzni még holnap sem.
Lia!
Örülök, hogy jól telt el a szilveszter! Jó hogy megbarátkozott a kutyus meg a cica! Finomakat főztélés Ti is jó sokig fel voltatok!
Azóta már a fiadék is megérkeztek és biztosan sokat mesélnek!
Ancsa!
Nagyon jól néztek ki együtt, legyen nagyon sokáig így! Látni hogy kiegyensúlyozottak vagytok mindketten, ésa boldogság az arcotokon!