Hahó!
Hozok egy tálca kifit,egy része zserbótöltelék,a többi rahátos és csokis...
Ma ezt sütöttem és bepácoltam a dagadót,ma inkább takarítottam,mivel szép idő volt az udvart is fölsöpörtem,a lehullott leveleket,lemostam a bejárati ajtót is és az egész lakást,a fürdőt átsikáltam és a konyhabútort is áttöröltem.
Holnap már csak a frissen készült ételeket kell összeállítani és kész.És kivittem a szemetet mert azt köztudottan nem szabad szilveszter és újév napján kivinni...megszárogattam minden ruhafélét,mert vizes ruha nem maradhat a lakásban Újévre,az betegséget jelent.Szerencsére nem vagyok babonás,kopogjam le!
Ma is jó idő volt,csak 4 óra tájban gyújtottunk be,addig is 20 fok volt a lakásban mindenhol.Nem győzöm áldani a szakikat ,akik ezt a módszert javasolták a fűtésre.Minden nap hálával emlegetjük a szüleimet is,Anyut aki számtalanszor elmondta hogy:Meglátjátok,jó kis ház ez,lesz ez a kis ház nektek...és Aput,hogy mennyire tetszene neki minden ,amit csináltunk.Sokszor elmeséltette velem,mit fogok itt átalakítani ,ha egyszer az enyém lesz a ház...Nekem most is olyan,mintha élnének,csak valahol messze,és nem tudunk találkozni,de egyszer fogunk!Hálásak vagyunk a sorsnak azért is, hogy egymásra találtunk,és együtt élhetünk,és minden nap úgy örülünk egymásnak.Hogy este összebújhaunk a tv előtt,hogy reggel versenyzünk, ki főzze le a kávét a másiknak!Néha egyszerűen elönt a boldogság,hogy szinte sírni tudnék!Sosem hittem hogy valaha,ilyen szép,harmonikus életem lesz!
Na ömlengtem eleget!
Margitka!
Remélem már jól vagytok és felhőtlenül fogjátok tudni élvezni a Szilvesztert!Én is akartam malackákat sütni tegnap,de végül a gyorsabb megoldást választottam.ÉS..most jut eszembe hogy ráadásul van malacka kiszúróm is!!!Most hogy szabad voltam ,volt időm rendesen felkészülni,a karácsonyt csak tényleg összecsaptam...
Lia!
Jó az a járóka,praktikus,míg kicsi a cica,utána nem fogja használni többet,éb már semmiféle macskaágyat vagy macskabútort nem veszek az enyémeknek,mert csak ideig óráig köti le őket!Kár a pénzt kidobni bármire is ,ha macskáról van szó...hamar ráunnak mindenre,viszont elátszanak egy összegyűrt papírgalacsinnal is,vagy egy madzaggal...egy csomó felesleges holmim gyűlt össze nekem is,adtam tovább,mert csak a helyet foglalták,még van egy alagutam,ami az ágy alatt van,Piszke játszott benne míg kicsi volt,Poci egyszer ment végig rajta,Bitta soha nem ment bele...Tapasztalatom szerint a gazdi magának vásárolja a macskajátékokat...