Szervusztok,megjöttem!
Elég rosszul aludtam éjjel sok minden foglalkoztat és leginkább Pociért aggódom...vagy háromszor is felébredtem és nem bírtam viszaaludni..mindenféle rémséges dolgokat elképzeltem róla...
Féltem kicsit a mai napi munkától,de szerencsésen vettem az akadályt és még csak el sem fáradtam.Már a gyógyulás útján vagyok ezek szerint.Hazafele vettem egy darab karajt,jó lesz valamire alapon...még most sem tudom mit főzök az ünnepre,illetve a húsleves az biztos,pulykacombból lesz vegyesen csirkefarháttal,a comb persze le lesz sütve belőle.
Holnap rövidebb napom lesz és sietek is haza,hogy végre holnap már sütni tudjak valamit,Panettonera vágyom,azért is vettem a sok kandírozott gyümölcsöt.Talán holnap már lesz kedvem és időm el is készíteni,még vajat is vettem volt,hogy azzal bőségesen locsolhassam.
Ma mire jöttem ,Laci volt a Pennyben,bevásárolt ásványvizeket,üditőt,legyen itthon,met minden folyadékot betermeltünk míg betegen feküdtünk.
Poci ugyanúgy van,reggel is evett egy tálka húst,és mikor hazaértem is vágtam fel neki,két és fél adagot evett meg,de először nem mert hozzányúlni.Sajnos a gyógyszert ma nem sikerült beadnom neki,azt az egy falatka húst mindig kihagyta ,amelyikben a gyógyszer volt,hiába dugtam a többi hús közé..Eddig szerencsésen lenyelte 10 nap egymás után...nagyon keserű,ha megérzi otthagyja az egész tál ételt...egyelőre nem fogyott,minden nap megkapja és megeszi az adag kajáját,kivéve a szárazeledelt és az alutasakot,azt nem eszi...azoktól fél ,mert azokkal fájt neki, mikor enni akart...
Örülök,hogy jobban vagyok és bírtam ma a munkát,Laci még eléggé fárad,gyengének érzi magát,ma hoztam egy gyümölcspép sűrítményt,amit akkor vettem magamnak mikor Apu meghalt és lefogytam egy hét alatt 6 kilót...azzal jöttem helyre,most is ahoz fordultam, kettőt ma megittam és egész nap simán bírtam a munkát,Laciba is belediktáltam kettőt.Remélem neki is használ!Reserve-nek hívják 30 tasak van egy dobozban,erdei bogyós gyümölcsök pépje,a Jeunesse-től lehet rendelni,igen drága sajnos,viszont már van vele tapasztalatom és mondhatom igazi vitamin bomba.Itt nálunk sokan használták a Pandémia alatt,hogy a covid után felerősödjenek!
Most három nap szép napos idő lesz,ki akarom használni én is hátha összejön,hogy megmossam az ablakomat magamnak is..
Minden esetre ma igyekszem megint korán ágyba kerülni,hátha sikerül végre kialudnom magam.
Szép estét mindenkinek!