Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Ilona!
Álomszép képet hoztál este még! Köszi szépen, nagyon tetszik!
Csak csodálni tudom az erődet, hogy mennyi mindent elvállalsz! A manókm készítését is nagyon komolyan veszed, a gyerekeknek nagy örömet szerzel vele, hiszen többet ér ez, amit a saját kezeddel csinálsz, mintha csak vettetek volna... Én is várom majd a fotókat róluk! 
Akkor a hajad is kész lett, a festés is meg lesz majd akkor a jövő héten.
Igen, nagyon örültem, hogy ilyen jól sikerültek a bejglik. Muszáj is lesz sütnöm újra, mert csak 2 rúd került a fagyasztóba. Tegnap este ettük meg hárman az utolsó szeletkéket a diósból, amit előhagytam.... "Hát ezért a bolt meg sem közelíti az ízeket, és nem tudni mit is tesznek bele!" - jegyezte meg a férjem! 
Különben pedig a bejgli az egyetlen sütemény, ami karácsonykor elmaradhatatlan.. e nélkül nem lehet ünnepelni.
Nálatok is finom volt az ebéd tegnap! 
Meglepetést mi is kapunk a gyerekektől, azért ez izgalmas. De elég gond is nekünk, amikor próbáljuk kitalálni, hogy minek örülnének...
Tegnap este ugyanúgy jártunk, mint az előzön... hiába akartuk nézni a tévében a meccset, hamar elálmosodtunk, és le is kapcsolta a férjem a tévét...
Éjszaka volt pár megébredés, de hajnali 3-tól még aludtunk egy jót fél 6-ig... Aztán utána keltünk is, mint mindig...
Most 4 fok van, a szél szerencsére nem fúj még. Majd délutánra 8 fokig emelkedik a hőmérséklet... csapadék mára már nincs jelezve. Mosni is kell.
Ma frankfurti leves lesz, és tészta, amit dióval, mákkal, vagy akár túróval, vagy kakaóval is lehet enni... Aztán még alakul majd a nap...
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.

Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig.