Válasz: Társalgás
Felpróbáltam Margitka!
Teljesen jó és milyen jó vastag,bélelt.Most nagyon jó holmik vannak a piaci bazárban,mondtam is Lacinak,kimegyünk egy nap mikor ő is itthon lesz és veszünk egy -egy pár bakancsot magunknak.
Vastag holmijaink vannak,nadrágok is,dzsekik is,de jó téli bakancsunk nincs egyikünknek sem.Csizmánk van.Még bundás zoknik is vannak,amiket a netről rendeltem.Szóval egyáltalán nem fázunk! ![]()
Benn is jó meleget tudunk csinálni.
Nálunk egész nap havazott,most is hull,a tetőkön,meg autókon megállt,a növényeken is,de a földön,járdán elolvadt,szerencsére nem kell söpreni.
Leszűrtem a kocsonyákat is,kicsit lett a leve sötétebb,mint ha nem tettem volna bele,füstöltet.Végül is csak egy pici füstölt körmöt főztem bele,az nem fogta meg nagyon.
Viszont nagyon finom az íze!Picit megkóstoltam miközben főtt,hogy elég sós e.
A macskák ma ki sem bújtak,reggel kidugták az orrukat,aztán mikor látták milyen idő van,bevonultak és alszanak egész nap.
Laci is hazaért ,persze átfázott rendesen,mert ki kellett mennie a balkonra,azon meg még csak a váz van készen ,nincs beablakozva...Már én jó meleget csináltam mire jött,evett és ivott egy jó kávét,aztán kiengedett...