Válasz: Társalgás

Szervusztok!
Én ma szabad voltam,de nem aludtam sokáig,hamar keltem Lacival együtt.Itt ma nagyon barátságtalan idő volt,nem esett ugyan,de erős szél volt és hozta vitte a felhőket,volt hogy pillanatokra kisütött a nap,de legtöbbször vastag szürke felhőket hozott,olyankor még jobban besötétedett.
Akartam menni a piaci henteshez,de azán ikább csak felhívtam az eladónőt,jóban vagyunk és mondta hívjam fel,hogy ne menjek potyára,sertéskörmöt akarok venni kocsonyának,azt el is tennék fagyasztóba is.De nem kapott ma,csak füstöltet.Laci elment a barátjával vásárolni,bútorokat keresett a lakásba, amit nemrég vett.
Én meg ha már így szabad maradtam,elővettem a cuccaimat és feldíszítettem a mézes csizmákat.Most már ha azok is megszáradnak,csomagolhatom és készíthetem a meglepetés tombola csomagokat ,a csoport találkozóra.
Még ma mostam is két adagot és felporszívóztam,mire megjöttek Laciék,főztem krumplit a hús mellé.A suhajdának is nagy sikere volt.
Ettünk ,a francia barátunk sietett mert vissza kellett menjen a bútorboltba ,még maradt némi intézni valója.Ere nem indult az autója,az aksi megadta magát...próbáltuk megtolni,de sajnos az autó igen nehéz,mi meg már ezekhez a tornagyakorlatokhoz öregek vagyunk..nem sikerült beindítani,szerencsére van a közelben egy autójavító műhely,úgyhogy vett egy új aksit így már pöccre indult.
Ma már csak pihenünk ,reggel megyek ki a céghez,szerencsére taxival mehetek,ez olyan jó,hogy nem kell gyalog megtennem azt a hosszú utat.
Mi még nem mentünk vásárolni,írom a listát mire van szükség,ahogy nézem apróságok fognak kelleni,szerencsére van itthon minden,hússal is tele a fagyó.Ajándék kellene inkább,arról viszont fogamam sincs kinek,mit vegyünk...
Beteszem a mézeseket a konyhámba.