Szervusztok,szép estét mindenkinek!
Soká értem ide,elturkáltuk az időt a Trokában.Készülök a karácsonyi nagy csoport találkozóra és apró ajándékokat kerestem,amit a fa alá tehetnék minden résztvevő csoport tagnak.Tombolát tervezek,mivel nem egyformák az ajándékok,így számsorsolás lesz,aztán,ki,mint húz!36 csomagot tervezek,meglátjuk hány jelentkező lesz,ha kevesebb,akkor pár csomagot összevonok,ha több,még kell pár apróságot vennem.
Hosszú nap volt,és zsúfolt,még Ica barátnőm is kellett volna jöjjön ma,de elővette valami az éjjel,nem is tudja epe,vagy vese...szerintem vese,ahogy elmondta a tüneteket.Remélem hamar kikúrálja magát.
Lia!
Jó pihenést,már amennyire tudsz majd,hogy még ott is dolgoznod kell...Őszinte részvétem a nászotok miatt,ha szenvedett sokat,akkor megváltás volt neki.
Margitka!
Én is folyton töröm a fejem ,mi kell még,meglegyen minden és akkor még az ajándékok nincsenek sehol...Tényleg nagyon fura az időjárás,ma láttam virágzó paradicsomot a kertekben,és a papsapka mályva is vidáman virágzik,a loncomon is akad még virág...Állítólag szombaton már -2 fok lesz éjjel.
Az este nagyon hirtelen aludtam el,azt sem tudom a szemüvegem ,hogy került le rólam.Laci szerint én tettem le,de nem emlékszem,reggel is nehezen keltem fel..
Ma ismét megpróbálok korábban lefeküdni.
További szép estét mindenkinek.