Szervusztok,én meg már megint csak estére értem ide...
Reggel gyorsan meg is jártam a piacot,vettem hurkát,kolbászt,savanyú káposztát.A disznóságokból 5 zacskót fagyasztottam le,adagokban és hagytam egy nagyobb adagot,amit megsütök vasárnap.
Esni nem esett nálunk,de hideg és felhős volt egész nap,holnapra mond egész napos esőt,ami persze nekem tökre nem jó,mert át kell vágnom az építkezésen,ami megint dagonya lesz...
Ma megsütöttem a sósakat és a halvával töltött kiflicskéket,meg főztem brokkoli krémlevest ,amihez pirítottam kenyér kockákat és bacont is,és egy kis adag kínait is főztem édes-savanyút,pulykamellből.
Meg is kóstoltunk mindent.
Holnap fogom a birsalmát megsütni,és a képviselő fánkokat megtölteni,vasárnap pedig felverem a habot és összeállítom a piramist.
Már egyszer vertem habot birsalmából,remélem most is sikerülni fog.
Na mesélek már valamit amin jót fog derülni mindenki...Tegnap kaptam ajándékba két hidratáló arcmaszkot,olyan mint egy álarc,fel kell rakni aztán 20 percet tartani az arcon..életemben sosem használtam még ilyet,na kísérletet tettem,a fürdőben kibontottam atasakot,előhalásztam azt a csúszós,nyálkás valamit ,széthajtogattam,felcsaptam az arcomra,aztán betántorogtam a szobába,hogy most 20 percig szépülök...a macskák elszaladtak,Laci többször is megjegyezte,olyan kis Belfegoros vagy,ezzel a maszkkal...na jó,mondom ebből elég volt,lekapom hogy most már szép lettem,mikor ki akarom dobni,akkor veszem észre,hogy nem egy darab,szétjön háromba...kiderült hogy mindkét oldalán védőfólia volt a maszknak,amit le sem szedtem és azzal együtt raktam fel...úgyhogy kezdtem elölről,nem csoda hogy nem akart tapadni az arcomra,ahogy kell...ezek után úgy döntöttem,megmaradok a reggeli hideg vizes mosakodásnál,ahogy évtizedek óta,oszt jó az nekem,szépülésnek!
Margitka!
Jó sok finomság készült megint Nálatok,jól járnak a gyerekek,hogy csak átszaladnak nassolni.
La!
Ja,az így jó ha csak a kezelésekre kell bejárnia,ha nincs nagyon messze nem fárasztó neki.
Ilona!
Majd muti a tortákat,biztos megint mesterművek lesznek!
Elköszönök én is,reggel kelni kell korán.Szép estét,jó pihenést!