Válasz: Társalgás
Közben a nagy fiam is átjött... Minden alkalommal történik valami Pesten... most is sokat mesél...
Én már el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,034 2,035 2,036 2,037 2,038 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Közben a nagy fiam is átjött... Minden alkalommal történik valami Pesten... most is sokat mesél...
Én már el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok.
Estére értem ide. Nagyon későn értem haza, reggel óta.
Margitka.
Micsoda szép linzereket sütöttél, finom lesz a többi finomsággal majd.
A golden almát mi is szeretjük, tényleg jó áron árulták nálatok.
Ancsa.
Hallottam erről a módszerről finomak lehetnek így a csigák.
Jó sokat dolgoztál te is otthon.
Ilona.
Nagyon aranyos a kicsi manócskátok örül majd az unokád ha megkapja.
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Jó fáradt lehettél tegnap, mire hazaértél a munkából! Én 8 óra után már nem nagyon bírok fennmaradni... Tegnap meg a Géniuszt is akartuk nézni, ami most is nagyon jó volt! Gondolom, hogy Ti is néztétek, ugye? ![]()
Éjjel azért tűrhetően aludtunk, de a megébredést hajnalban most sem úsztam meg... viszont szerencsére még sikerült egy picit 5 óráig aludni.
Reggel aztán fél 6-kor kidob az ágy, és én is mindig kelek, mert ehhez is hozzászoktunk.
Itt most 7 fok van, a szél jelenleg nem fúj, nem is hiányzik. Majd délutánra már 15 fokig emelkedik a hőmérséklet... 1 mm eső van jelezve még.
Ma nem kell főzni levest, van maradék sült hús... talán valamilyen főzeléket csinálok még.... valószínű cukkiniból kaporral.. mert a nagy fiam ma is Pesten dolgozik, és Ő ebből nem enne. Ott meg ehet, amit választ majd. ![]()
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom későbbre, mint mindig:
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli jkávét, én is hoztam majd jó lesz későbbre. Itt éjjel dörgött, villámlott de nem esett elkerült bennünket.
Megébredtem három óra után én is, nehezen is aludtam vissza.
Most elszaladok a boltba be kell vásárolnom a hétvégi torta sütéséhez. Főznöm nem kell de van más munka amit meg kell csinálni.
Jó áron vettétek megint az almát. Én most Idartedet vettem 360 Ft/kg volt az ára , szeretjük nagyon. Ez volt a legolcsóbb a Pennyben. most.
Lia!
Köszi, sajnálta hogy már idő hiányában nem tudtuk közösen befejezni. Hamarább kellett volna eszébe jutni a manó gyártást. Elküldtem, hogy készen van és visszük, ne aggódjon!
Jó munkát Neked és nyugisabb napot!
Szia Ilona!
Köszi a kávét, nagyon hangulatos képen hoztad mára is! ![]()
Remélem, hogy kaptál mindent a boltban, amire még szükség lesz. Neked is jó munkát! 
Az Idaredet jó áron vettétek, mi is szeretjük. ![]()

Hahó!
Én is előkerültem. Már megfőztem, zöld bableves és pörkölt készült sertéscombból,gombával.
Elég hideg van,csak 10 fok,de süt a nap szerencsére, legalább nincs ilyan szomorú idő. Ezt kihasználva, hogy valamennyire látok, elővettem a varrni valókat és megjavítgattam ,szakadt pulcsit,lyukas zoknikat,kitágult gumit a nadrágban.
Most már nincs dolgom,de így meg unom magam...valamit mindig csinálnék..
Szia Ancsa!
Ó micsoda virágos kávés képet találtál nekünk! ![]()
Én 2 féle főzeléket készítettem. A cukkinit kettőnknek, és a krumplifőzeléket a fiamnak ... majd este eszik a sült hússal, szereti. Mi is ebédeltünk már, el is mosogattam... Most egy kis pihenőt tartunk.
Te is finomat főztél mára. ![]()
Itt is hasonló az idő, ma még nem volt eső... De néha befelhősödik, aztán kisüt a nap... és ez váltakozik...
Hihi, ma én is varrogattam délelőtt... pedig nem is beszéltünk össze. ![]()
Nekem még maradt varrogatni való is..
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok.
Munka után volt intézni valóm, a nyomtató romlott el szerencsére még garanciális, megtudták javítani. Utána elkészítettük a holnapi ebédünket káposztás tészta lesz.
Margitka.
Igen, mi is nézzük a Géniust, szeretjük.
Azt figyeltem meg mikor annyira sok a munka bent, rosszabbul alszom éjszaka, így volt most is sajnos.
Holnap megint lesz intézni való, a férjemet viszem a nappali kórházba, úgy mint tavaly, kap kezeléseket, hátha segĵt egy kicsit.
Ilona.
Biztos lesz még alkalmatok hogy közösen készítsetek új barátot a kicsi manónak.
Ancsa.
Jól kihasználod a szabadnapodat, finomat is főztél.
Benézek megint.
Egyébként,egy heverdel nap volt a mai...begyújtottunk,ki se bújtunk...késő délután befutott Laci egyik barátja a két gyerekkel,macskanézőbe.Jelentem a macskák túlélték a "nézést",főleg mert Piszke rögtön az elején elbújt,Bitta egy darabig próbálta kicselezni őket,de a végén megadta magát,Poci előkelően fel sem kelt,csak ha piszkálni próbálták,odakapott..így őt nem is nyúzbálták,Bitta szenvedte a legtöbbet...
Lassan készülődünk holnapra,mindketten megyünk holnaptól ismét...
Elköszönök,jó éjt,szép álmokat!
Sziasztok újra! 
Lia!
Nekünk meg éppen tegnap fogyott ki a patron a nyomtatóból, de szerencsére van 1 plusz.
Látom, hogy káposztás tészta lesz holnap nálatok. De finom is tud lenni! ![]()
Remélem, hogy nem lesz mindig ennyire sok a munka, és éjjel majd Te is jobban tudsz aludni! 
Drukkolok, hogy jó hatásai legyenek a kezelések a férjednél! 
Ancsa!
Tetszenek ezek a gyertyás képek, amiket estére hozol! ![]()
Jól tettétek, ha ma lazábban töltöttétek a napot... de azért volt egy kis "macskanézés" is a vendég gyerekekkel... Éjjel majd kipihenik a cicák is a nyúzást! ![]()
Akkor aludjatok majd jó nagyot éjszaka. 
Itt már esik az eső, épp kinéztem fél 7 előtt... és akkor ért ide a nagy fiam... Mondta, amikor a vonatról leszállt, még nem esett, de pár perc múlva rákezdte...
Most van az esti beszámoló a munka után...
Én már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Este most is igyekeztünk a fürdéssel, amint hazament a fiam, már mentünk is fel az emeletre.
Éjjel aludtunk hajnali 2-ig, aztán még 2 megébredés azért volt.... majd ebéd után talán szakítunk egy pici pihenőt magunknak. De vendég is várható mára, ha igaz, meglesz pár telefonhívás is, amit el kell intézni.
Reggel megtörtént a fél 6-os kelés is, mint általában...
Itt most 6 fok van, a szél jelenleg erősen fúj, pedig ez nekünk nem hiányzik. Majd délutánra már 13 fokig emelkedik a hőmérséklet... 1 mm eső van jelezve még. Bár hajnali 4-kor is szemerkélt az eső egy kicsit...
Ma már kell főzni levest, karfiol lesz és van 2 féle főzelék is ....
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom későbbre, mint mindig:
Lapok Previous 1 … 2,034 2,035 2,036 2,037 2,038 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás