Szervusztok!
Picit én is beültem a géphez,begyújtottunk,fürdéskor kicsit már hideg van...
Még fő a gulyás,de a rizses hús már kész.
Itt most szakad az eső egy ideje,de azért nap közben jó idő volt még a nap is sütött...
Későn értem haza,így későn tudtam hozzáfogni a főzéshez is,a hét igen hosszú volt,és még holnap is mennem kell....
Margitka!
Jobbulást a férjednek,talán egy gumis leszorító segítene ,erősen tartja a térdet...Tetszik az aranygaluska,meg is kívántam,nem lenne rossz sütni egy adagot...rég ettünk.
Vasárnap felmegyük a hegyre ,sógornak van a szülinapja,meglepetés leszünk,nem számít vendégekre,épp ezért sütök is egy adag sütit neki,imádja a jó krémes sütiket.
Remélem Lia,nem volt túl nehéz a napd,ha ott is esik talán nem szívesen mozdul ki, akinek nem feltétlenül muszáj...
Ilona!
Szeretem,hogy sütsz bejglit is nem csak az ünnepekre,hanem így hét közben is.Én nem is tudom én,miért nem sütök?
Remélem még ki tudok menni holnap is az építkezésen keresztül,január végére lesz kész azt mondják,pfú ,addig nem tudom hogy fogok tudni kijárni,egyre nagyobb a káosz.Itt a piacnál mellettünk már aszfaltozzák az járdát és az utat,az aluljáró rendszer is körvonalazódik,már a tetőszerkezetet építik és a közte levő zöldövezetet is ültetik már be.Egyszer csak befejezik....
Na megyek megnézem mit csinál már a gulyás,mert mennék lezuhanyozni....
Kellemes ,szép estét kívánok.