Szervusztok!
Tegnap este óta jó sokat írtatok,most olvastam végig.
Itt olyan semmi idő van,eső nem volt,csak egy kevés szitálás,de felhős egész nap és nyomott meleg van.
Regel voltam dolgozni,hazafele vettem egy kis saszla szőlőt ,mézédes.Ebédeltünk,Laci is hazaért,elkezdte az anyagokat hazahordani a kerítéshez,egy fuvar habtéglával jött.Nekem jött a futár a novemberre számított macskakajával,ez is letudva.Estére tejbegrízt kívánunk,azt fogok főzni.
Margitka!
De csodás az a krizantém,hatalmas fejek,hófehér,gyönyörű..ilyenkor nem túl jó nálunk kimenni a temetőbe ,túl szép virággal,sajnos lopkodják és újra eladják...pedig rengeteg virág van,a piacon ,a boltokban,lerakatokban,még a hipermarketek parkolói is tele vannak...

Lia!
Látod Margitka gondolt előre ha lemerülne az akku,vett a Lidlben olyan gyorsindítót...na de megoldottátok így is,aztán a gofri teljesen jó fizetség!
Ilona!
Biztos izgul a Fiad,na szerintem mindenki izgul fogorvos előtt,de jó hogy meg lesz,aztán már nyugodtan gondol vissza,hogy bátor volt!Többet szenved a bedagadt foggal,meg aztán veszélyes is ha gennyesedne.
Itt is visszaesett a barométer,de egyelőre csak a felhők jönnek,mennek...remélem nagy eső nem lesz,mert épp kinn van egy bútordarab az udvaron,igaz le van takarva fóliával,de azért nem lenne jó ha elázna..