Sziasztok!

Margitka!
Estére azért ideértem én is. Nagyon guszta a gyros és a csiga is. A gyerekeknek én is sütöttem buktát és diós bejgliket kelt tésztából. Jó sok lett 1 kg kisztból de el is fogyott. Ma meg rizsfelfújt lett már ennek is a felét megettük.
A fiam elment szombaton a gyerekek maradnak csütörtökig, majd jön értük. Műtik a fogát csütörtökön Pesten onnan jön egyenesen lehet, hogy marad és pénteken reggeli után mennek el. Volt sürgés megint nálunk, be sem tudtam nézni.
Itt ma volt csak jó idő, meleg is lett végre. Én sem aludtam csak kb. 2,5 órát ma reggelre. Érdekes nem vagyok fáradt, de az éjjel csak nézni a sötétben és nem aludni borzasztó volt. Te hogy viseled a mai napot, hogy korán keltetek fel?
Biztosan a változó idő, merta mentők is rohanhat már korán reggel.
Ügyesen lerendeztetek Ti is mindent, mi ia ma mentünk reggeli után itt helybena temetőre. Gyertyát is meggyújtottuk már nem megyünk sehová.
Mára itt is maradt finom húsleves és minden nem főztem. Holnap második gombóc lesz.
Ha nem esik, pedig van jelezve a férjem füvet nyír mert már nagy.
Ma itt is takarítás volt porszívóztam, Ibolya meg törölte a port már előre megmondta ez az Ő dolg lesz!
Ancsa!
Te is finomakat főztél, a bableves is guszta a füstölt csülökkel! Ki is kell használni a szép időt, jó kint a napsugarak mikor melegítenek még egy kicsit.
A kertbe nem lehet meg az udvaron csináélni semmit, ezért maradt el a fűnyírás is mert vizes minden. A mai nap kicsit szárított rajta, lehet hogy így holnap lehet füvet nyírni.