Válasz: Társalgás
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok kedveseim,
mire ide érek, mindannyian visszavonultatok?
Jó éjszakát nektek, szép álmokat!

Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Kati!
Látom, hogy Te még este benéztél! 
Mi ha nem alszunk el reggel, akkor mindig felkelünk 6 óra után, este pedig a tévét már az ágyból nézzük, ezért általában 8 óra után már megyünk fürödni.... Délutánonként pedig a sorozatok rabjai vagyunk... 1-1 részt mindig megnézünk ebéd után... 
Az idő itt változatlanul ködös, nyomasztó...nálunk most éppen -2 fok van... De ma már péntek van... Itt a hétvége! Lehet tervezni az otthoni teendőket....
Nekem ma leves van tegnapról. A reggeli után átmegyünk húsért a henteshez... jó lenne egy kis fokhagymás sült hús a tegnapról maradt spenóthoz, meg főzök ki valamilyen tésztát hozzá...
A reggeli kávét már megittuk. 

Sziasztok kedveseim!
Margitkám,
én is "kivégeztem" a Tudorok összes részét!!!
De közben sem tétlenkedtem - horgoltam.
És most szaladok - mindenkinek minden jót kívánok!:))))
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!

Margitka! Köszi a kávét! Itt is -2 fokot mértünk, de szomorkás az idő. Tegnap egész nap nem voltunk itthon. Reggeli után bementünk Miskolcra, de nem jártam sikerrel. Az Auchan-ban nem voltak azok a pólók, amiket a szórólapon feltüntettek. Kicsit mérges voltam, ez is egy átverés! Ha már bementünk vettem egyet de drágábban mint amit reklámoztak. Aztán a férjemnek kellett alkatrész, egy forgathatós antennát készít a rádióhoz, amit belülről tud majd irányítani. Így nem kell majd kiszaladni átfordítítani, ez legtöbbször akkor van ha tengeren túlról beszélünk.
Ezután hazajöttünk gyorsan megbédeltünk,és elmentünk az elmaradt névnapokat bepótolni. Kettő maradt el, el is ment rá a délutánunk, későn este érkeztünk haza. Így jó kis programot állítottunk össze tegnap,el is fáradtunk estére.
Ma rakottkrumplit főzök, leves maradék van. Már hozzá is lehet kezdeni kihűlt a krumpli.
Klárika! Neked is jó sok feladat volt de még jó hogy megtudtad oldani, nagy segítség a gyerekeknek. Ezt kocsi nélkül nehéz is lenne teljesíteni. A gyerekek ott a környéken szeretnének házat venni? Rengeteg igazolást kell beszerezni hozzá és ez mennyi idő még összeszedik. Mi eladtunk, de vesznek is a gyerekek! Így hozta a sors!
Sziasztok!
A Tudorokon kívül ami nagyon jó sorozat, még nagyon sok történelmi van, ami hasonlóan jó.
ajánlani tudom még a Borgiákat, a Rómát, a Spartacust a Vikingeket, vagy a Gengszerkorzót, A Katedrálist, és még ezen kívül rengeteg van..:-)
Legyen szép napotok!
Sziasztok! 
Ugyan még főzésben vagyok, de egy kicsit bekukkantok... Nagyon szép combot kaptunk, amiből már sül is a fokhagyás hús... először jól bepácoltam, és csak kis pihenő után raktam fel a tűzre... Közben vadas mártás is készül, mert több húst vettünk, és így lehet választani... Majd még egy kis csavaros tésztát főzök ki mellé, aztán finom ebédünk lehet ebből megint pár napig...
Kati!
Akkor összekapcsolod a szórakozást a hasznos tevékenységgel... Hajrá!... Mi közben ebéd után már "Az uralkodónő" című sorozatot kezdtük el nézni...
Aztán azzal a szaladással csak óvatosan! 
Ilona!
Köszi a csodás sárga tulipán csokort! 
Sajnos már mi is jártunk úgy, hogy egy hirdetés miatt mentünk el vásárlás céljából, de már az első napon, "amelyik naptól ígérték az akciót", azt mondták, amikor rákérdeztünk, hogy már elfogyott... Na ez csak egy jó kis vevőcsalogató volt... Na és mi is drágábban vettük meg például az új fényképezőgépemet is...
Akkor még ünnepeltetek is, elhiszem, hogy fáradtan értetek este haza.
Finom a rakott krumpli, már én is tervezem valamikorra, itt is régen volt. ![]()
Marcsinka!
Régen jártál itt, vagy legalábbis nem szólaltál meg... Látom, hogy Te is kedveled a sorozatokat... Már mi is kinéztük a következőt, ha végzünk a mostanival... a Borgiákat fogjuk majd nézni.... ![]()
Halihó mindenkinek!
Most nyugi van nálunk. A fiuk dolgoznak, Kitti ma már haza megy délután, anyukám is elsorolta már a szokásos pesszimista mondandóját. Most leültem kicsit benézni hozzátok. Megitattam , felsepregettem , elmosogattam. Levest ma nem főzök mert aradt tegnap a savanyú krumpliból, de valami második kell. Tegnap Apa lehurrogta a spenótot, inkább gombócot kért. Így megint kakaós gombóc lett a vacsi. Lehet sütök ma oldalast.
Icukám!
Jó bő programotok volt tegnap. Ma lazább napot tervezel? Mi is nagyon szeretjük a rakott krumplit, de én nyers krumpliból készítem , és fent a gázon fazékban, tejszínnel nyakon öntve. Így van egy jó kis szaftja. Már nyolc éve voltunk házasok, mikor a párom egyszer kibökte, hogy ő nem szereti a rakott krumplit. Akkor még a hagyományosat készítettem. Aztán lett zepter edényünk, és abban lehet így főzni, és érdekes, így nagyon szereti. Jó sok kolbásszal, és tojással. Egy vitánk van még, abban a fiam is részt vesz, hogy most rakott krumplit, vagy rakott tojást főzünk. Állandóan kevesellik benne a tojást.
Katikám!
Kuncogtam , futólépésben közlekedsz. Mint a villám, itt vagyok, illetve már csak voltam, és futsz tovább.Hát ki ér téged utol?
Marcsinka!
Kerestem a bemutatkozásodat, hátha megtalálom. Azt látom , a történelmi sorozatokban otthon vagy . Mást tudhatunk rólad?
Margitka!
Köszi a kávét, állandó csábításnak vagyunk itt kitéve, hisz ahányszor benézek, egy csésze friss gőzölgő mindig akad!
Sziasztok!
Ezt ebéd utánra hoztam, egy kis délutáni kikapcsolódásra!

Margitka! Már készen vagyunk az ebéddel, de várunk egy kicsit későn reggeliztünk. Gondoltam addig bekukkantok egy kicsit.
Azért annak örülök, hogy legalább a férjem megvette és kapott ami neki kellett.
Délután megpróbálok egy kis recepteket írni, mert van bőven. Na meg a filmemet amit nem tudtam megnézni, a sorozatból azt megnzem.
Klérika! Ma lazább nap van. Finom lehet ez a fajta rakottkrumpli. Itt is sok tojás és kolbász kerül bele, a nélkül itt is van reklamáció, nem is kicsi!
Akkor kukucs! ... 
Klári!
Elolvastam a beszámolódat... Tehát édes szájú a férjed, a spenót helyett a gombócot kívánta meg? ![]()
Az oldalas is biztos fog ízleni mindenkinek, itt is fogyna... de a sült hús ma a combból is nagyon finomra sikerült....
Engem azért nem tud elcsábítani annyira a kávé, naponta kétszer iszok, tejjel, az elég is. ![]()
Ilona!
Milyen csábítással jöttél ma a fotóddal! ... Bevallom, hogy a sült hús után lehet, hogy jól is esett volna egy kis pohárka bor... de jobb, hogy mégsem ittunk, mert akkor biztosan bealudtunk volna a délutáni filmnézések mellett... így viszont szépen tudtuk nézni. ![]()
Kíváncsian várom majd a receptjeidet. 
Délután Ti is filmeztetek?
Szia Margitka!
Igen annyira ronda az idő, így legalább pihenünk egy kicsit. Közben receptet is írok egy kicsit. Én is szeretem nélzni a sorozatokat, ha kihagyok egyet akkor megpróbálom megnézni.Általában a facebook-on tudom megnézni a Megtört szíveket és a Fatmagül c. filmet nézem.
Igaz valami édességet is megennénk, de majd holnap sütök valamit.
Ilona!
Én a tévében csak egy sorozatot nézek, de már évek óta... a "Jóban-rosszban" címűt... Már nem tudom abbahagyni... De ebéd után, amikor pihenünk, most a már "Az uralkodónő" címűt nézzük, aminek az első részének a linkjét be is tettem a film ajánló "Ötletek" topikba. ![]()
Holnap nekem levest kell majd főzni... sütésre még nem is gondoltam....de lehet, hogy kitalálok valamit...
A receptjeidet csak írogassad, ha ráérsz.. aztán majd felrakom az oldaladra. 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás