Szervusztok,én is megjöttem,hoztam valami...rózsaszínt..
Elég hamar eltelt a mai munkanap,én értem ma hamarabb haza,gyorsan odatettem főni egy kis zöldséglevest jó nagy grízgaluskákkal főztem,kellett egy kis meleg leves mire hazaért Laci is,elég hideg volt ma nálunk és erős szél,holnapra is azt mond,erős szelet és esőt is,a barométer is visszaesett rendesen.De jó,hogy holnap szabadok vagyunk nem kell menjünk sehova!
Mi most este be is gyújtottunk ,eléggé kihűlt a lakás egész nap nyitva volt az ajtó még az udvarra...
Hazafele bevásároltam a piacon,vettem házitejet,meg parasztkolbász és disznósajtot,meg túrót,édeset is,sósat is.Holnap reggelire finom lesz ,és majd sütök palacsintát ,túrósat holnap.Ma még ágyneműt cseréltem,ez anap nem az én napom,háromszor szedtem le és kinlódtam fel a huzatot a paplanra,mindig megtekeredett,csavarodott,nem találtam a sarkokat,aztán rájöttem hogy ennek a huzatnak a zipzárja oldalt van,nem alul...pffff..mit kínlódtam ,leizzadtam mire sikerült felcibáljam rá...persze mostam is vagy háromszor indítottam a gépet ,ha már ilyen szeles idő van legalább a fürdőszobai kisszőnyegeket is kimostam,meg Laci munkás cuccait és az ágyneműt..
Ma különben is nagyon hülye nap volt,egy csomó ferdeséget csináltam meg ahol ma voltam viszont szerencséjük volt velem,mert elment otthonról a házaspár csak a mamával maradtam és egy adott pillanatban feltűnt hogy nagyon gázszagot érzek...a garázsban van egy kis konyhasarok,ott bizony valaki nyitva felejtette a gázpalackot,meg a tűzhely gombját is..pfűűű,mondtam is a mamának most én mentettem meg a házukat meg a mama életét is,azzal hogy észrevettem a gázt és elzártam gyorsan...még hazafele is fájt a fejem a gázszagtól...
Ilona!
Ugyancsak szőkére festem ugyanazt a festéket veszem mindig A 10 es Palettet,csak a töveket festem,a hosszát csak árnyalom,meg hamvasítom szürkével.Bizony hogy nagyon jó egy ilyen társ,eddig nem volt részem benne,hogy olyan ember legyen mellettem akivele gyütt lehet mindent csinálni,jönni,menni,megbeszélni bármit,vásárolni menni,itthon elvégzi a férfimunkát,és nem utolsó sorban az is csodás, hogy naponta sokszor elmondja mennyire boldog, hogy együtt vagyunk mi ketten és mennyire szereti a kis házunkat,hogy öröm neki hazajönni és hogy mennyire szeret...Ügyes,dolgos mindenki dicséri aki megismeri,szívesen segít mindenkinek,egyszerűen nem is tudom hol volt eddig...
Margitka!
Jó vásárt csináltatok,nálunk ha valami megjelenik a katalógusban gyorsan menni kell már reggel,különben tuti nem kapsz ,keveset hoznak mindenből illetve szétosztják, mert van legalább három Lidl a városban.
Lia!
Köszi örülök is ,mint majom a farkának,nagyon fázós vagyok,ma kinevettek, mert van aki még rövíd ujjas blúzban jár, én már vékony cicanadrágot is húzok a farmer alá...nekem hideg na...mit tudjak csinálni..inkább legyen melegem ,mint fázzak,azt nagyon nem bírom...
Ma is úgy készülök lefekvéshez,hogy reggel nem kelek korán,ezt persze a macskák mindig megvétózzák,meg az a piszok ,dög szúnyog amelyik napok óta döng a fülem mellett éjjel,de nap közben nem találom,nem bírom elkapni....