Szervusztok!
Na,ez a hét is nagyon pörgősen kezdődik!
Reggel elkészítettem Lacit indulásra,utána kaptam magam gyorsan mert a barátnőmmel találkoztunk,hogy megyünk a nagybanira.Nagyon érdemes volt kimenni,olyan csodaszép áru van és fele annyiért mint a boltokban vagy a kispiacokon.Csak egy példa,a körtét 5 lejbe vettem,amit a zöldségesnél és a piacon 12-13 lejbe árulnak.Az a jó,hogy még válogathatom is ,almát is vettem és krumplit egy 5 kg-s zsákkal,meg gesztenyét ,és paprikát.Hazaérve,nekifogtam akonyhai dolgaimnak,mosogatás a spejban is rendet raktam,bepakoltam amiket vettem,közben befutott Ica,akkora tököt hozott nekem banyatankban,nem is tudom hogy fért bele?Meg hagymát,fokhagymát némi leveszöldséget és krumplit.Jól elbeszélgettünk,elég sokáig,aztán gyorsan felporszívóztam és felmostam,de előtte még bekavartam a dagasztás nélküli kenyeret,had keljen míg végzem a dolgom,meghajtogattam kétszer,at is bevágtam a sütőbe,és megfőztem a gesztenyét is.A tegnap sütött töknek kiszedtem a belsejét egy kis tupperbe és lefagyasztottam,jó lesz a karácsonyi sütibe.

Délután 4 után jött meg Laci,ebédeltünk,most már pihenő van.Holnap előbb van némi ügyintézésem,utána megyek munkába,a csúszás miatt később is fogok hazaérni,de már mindegy...
Csodaszép idő volt ma is,imádom ezt a késő őszi időt,napsütés,de nem forróság,a szép színkavalkád a fákon,a rengeteg levél a földön,szeretek csoszogni benne!
Megyek megézem vágható e már a kenyér,szeretjük így melegen enni...