Válasz: Társalgás
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,022 2,023 2,024 2,025 2,026 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Tegnap este írt még 8 óra előtt Gábor, hogy éjjel mégis idejönnek aludni ketten, és reggel mennek is vissza Pestre a cuccaikkal, mert sok a munka...
Észre sem vettük, hogy mikor értek ide, mi már akkor aludtunk... a tegnapi sok kerti munka eléggé kifárasztott bennünket...
Én éjjel jól aludtam, hajnali 5 óra után ébredtem csak fel ma. Aztán fél 6 után le is jöttem, a férjem most elszundított még, most jött le utánam nem rég.
Jelenleg itt már 16 fok van, a szél nem fúj. Majd délutánra már 22 fokig emelkedik a hőmérséklet... Eső mára megint jelezve... 4 mm... de már most is esik, ez jó a kertnek! 
Ma krumplileves lesz ebédre, második pedig lecsós tarhonya.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
... majd kapnak a gyerekek is, ha felkelnek.
Most is hozom későbbre ide is, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napor kívánok én is.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét, itt nem esik, a szél még fújdogál, de nincs hideg.
Látom változott a programotok este, de ha készen lesznek szép lesz. Jó hogy így megtudjátok oldani.
Itt délben szerveznek a szálloda parkjában grillezést, majd utána megyünk fürdeni.
Szia Lia!
Nálunk épp most esőszünet van... A gyerekek a reggeli után összepakolták a cuccaikat, és már készülődtek is a vonathoz... A férjem kivitte Őket az állomásra, én nem tudtam menni, mert már figyelnem kellett a sütőre... mert aranygaluskát sütöttem. Ma mégsem lecsós tarhonya lett... sok minden változik a tervekben...
Mivel tegnap az időjárás miatt a kerti munkákat csináltuk, mára maradt a sütés-főzés...
Sajnáltam, hogy a gyerekek ilyen hamar visszamentek, de Bogi anyukája is ment hozzájuk, és addigra haza kellett érniük, mielőtt odaérne... Ez így sikerült is. ![]()
Majd mi is felmegyünk Pestre valamikor még november elején, ha nem jön semmi közbe...
Remélem, hogy ma délben jó időtök lesz a grillezéshez! 
Utána további jó fürdőzést! 
Margitka.
Nagyon guszta lett az aranygakuska, a fiadék most nem is mennek vissza? Köszi a kóstolót.
Nagyon jó volt délben a grillparty, igazán nem is az volt. Gulyás leves volt, káposztás tészta sült kolbász, lángos és nagyon finom szilvás süti közül lehetett válogatni. Sör és üdítő volt még. Nagyon ügyesen megszervezték.
Szervusztok!
Mi is hazaértük végre,persze igazad van Margitka hogy mindig,minden változik,nekünk is volt változás a programban. Úgy volt,hogy találkozunk a Lidl előtt ma Lacival,de ő még nem végzett mire én,úgyhogy yalogosan jöttem a Lidl-ig ,hátha addigra odaér,de még sehol sem volt,úgyhogy én bementem,már szinte mindent megvettem amit akartunk,mikor valaki megütögette a vállam és már ott is volt!
Ma annyira meleg volt reggel mikor kiléptem,24 fok,hihetetlen,ma szép napos idő volt és olyan bolond szél,de az is meleg volt,28 fok volt,most kezdett beborulni ,remélem nem lesz valami vihar,az már nonszensz lenne októberben,de persze ez a meleg idő is az!
Sajnos reggel nagyon elkeseredtem mikor munkába indultam,alig mentem át a másik oldalra a kisutcában a sarkon megláttam a járdaszegély mellett a szomszéd egyik cicáját,elütve...a kislányt ,a kis kalikó cicát...szegény annyira félős volt,mindig az anyja mellett lehetett látni ,mint két tojás,olyan egyformák voltak,csak ő kisebb persze...nem tudom hogy került ki az utcára...
A másik bosszúság akkor ért mikor hazaértünk ,valami jármű megint kifordította a virágtartónkat az utcán...alig bírtuk visszarakni ahelyére,nagyon nehéz,minden esetre jól összekarcolta és leszedte a színét a járműnek,ott voltak a darabok,sárga volt...
És még mondjak egyet ,habnak a tortára,ma reggel tudtam meg,hogy az amerikai rokon néni,eltörte a vállát...már vagy két-három napja elesett és mondta,hogy bekékült a karja,de végül annyira fájt neki,hogy elvitték a sürgősségire és ott kimutatta a röntgen,hogy el van törve a válla...rögzítették ,nem tudom hogy megy vissza,ma lett volna vonatja Budapestre,a repülőtérre!
Végül is mi sikeresen bevásároltunk és hazafele még leültünk egy parkban kicsit ,élvezni a szép októberi nyarat...
Ma nem főzök,van még maradék,majd holnap valószínűleg lesz főzés,de egy pizzát is sütnék,vettem hozzávalókat.
De most látva az aranygaluskát,azt is ennék....
Lia!
Jó pihenést Nektek,de jól tettétek,hogy kicsit leléptetek.
Lia!
Most már nem jönnek vissza a fiamék körülbelül 3 hétig, még sok az elintézni valójuk... a takarítás is igénybe vesz napokat, meg még festés is lesz, és utána is takarítás. De ma amint hazaértek, Gábor készített egy videót a fürdőszobájukról és a mellette lévő wc helyiségről. Nagyon szép világos lett az új csempékkel mindkét helyiség... Minden új a fürdőszobában, a kád, a mosdó és szerényeket is vettek, lelkesen nyitogatta még a mosdó alatti kis szekrényt is és a felette lévő tükör mögött is polcos szekrény van. Ügyesen bevásároltak. ![]()
Azért jó sok idejük ráment, mert már elseje óta itt voltak hol együtt hol felváltva külön is pár napot. Én is lelkesen főztem és sütöttem, míg itt voltak.... Mondták is, hogy otthon nem esznek ennyit...
Örülök, hogy jól sikerült a party délben! Gondolom, hogy azóta már jót fürödtetek is. Séta is volt? 
Ancsa!
Finom kávét hoztál délután! ![]()
Akkor legalább jól bevásároltál, és mégis megjelent Laci a végére!
Na igen, szinte hihetetlen és követhetetlen ez az időjárás. Nálunk ugyan a nap ma egyszer sem bújt elő a felhők közül... de hideg itt sem volt, sőt! Viszont a borús idő ellenére már reggeltől nem esett több eddig.
Sajnálom én is a cicát, de nem kell sok hely, ahol ők ki tudnak bújni a kerítésnél valahol... A virágtartótokat pedig most már hányszor kidöntötték! Nagyon bosszantó, hogy ennyire nem vigyáznak nem figyelnek az utcán az autóvezetők! 
Jól megjárta az amerikai rokon néni is... Akkor most tovább marad itt? 

Bekukk!
Juj Margitka,fognak hiányozni a gyerekek,ha nem jönnek ennyi ideig...de érthető végül is nagy boldogság az,mikor a kis otthukat építik,rendezik.Nem tudom maradt e vagy elment,egyelőre nem láttam semmi értesítést hogy mit csinál..rögzítették a karját,elvileg el is mehetne,végül is otthon van betegbiztosítása a további ellátásra,itt nincs...majd kiderül a napokban.
Még nem tudom holnap ilyen levest főzzek,egy csülköt vettem ki,azt szeretném másodiknak megsütni,hasábokra vágott natur burgonyával,előtte persze meg fogom főzni,hogy ki tudjam csontozni.
Persze símán ki tudnak járni az utcára a cicák onnan,elég baj az,hogy ennyire nem törődk a gazdájuk velük,végül is annyi a szerencse,ebben a szomorú esetben,hogy nem fog tudni fialni és szaporítani a kóbor macskák állományát...a többi cica kandúr,valószínüleg ők is el fognak kóborolni ha elérik azt a kort...és merem remélni ,hogy több etetni való állatot nem hoz ide....
Itt teljesen nyári idő volt,hozok egy fotót ma délután készült.
Kinn voltunk délután ,kinn is kávéztunk,a macskák is mind kinn heverésztek.Piszke egyre szebb,szerintem ő lesz a legnagyobb mind közül,máris utolérte őket nagyságban,csak kövérségben még nem.
Szerintem hamar le fogok zuhanyozni és ágyba bújok ma,egész héten húzós volt,reggel nem kelek fel korán .
Kellemes szép estét mindenkinek.
Ancsa!
De hangulatos képet találtál megint! 
Azért mi majd 2 hét múlva, ha nem jön semmi közbe, akkor megyünk hozzájuk... Meg majd a telefonon és a Skype-n is tartjuk a kapcsolatot. ![]()
Nagyon jó ez a fotó Rólad, igazán csini vagy! 
Piszke is jó nagy már, és nagyon szép a bundája! ![]()
Én most jöttem ki a fürdőből, ma korán végeztem... De majd 8 óra előtt átmegyek ma is a Fecóhoz, csak megnézzük a Voice mai részét... Aztán a vége felé jön értem a férjem...
Neked is további kellemes estét! Talán már Te is végeztél a fürdéssel! Majd aludj jól éjszaka! 
Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Tegnap este már esett az eső, amikor átmentem a fiamhoz... és most hajnalban is arra ébredtem, hogy esik... Amikor jött át értem a férjem 10 óra után, még akkor is szitált az eső... Örülök, hogy a kert nagy része rendben van, és felrobizta férjem a földet... talán az utolsó pillanatban készültünk el vele.
Én éjjel elég jól aludtam. De hajnali 3 óra körül felébredtem és utána már csak keveset tudtam aludni. Aztán fél 6 után le is jöttünk a férjemmel együtt.
Jelenleg itt már 13 fok van, a szél nem fúj. Majd délutánra már 20 fokig emelkedik a hőmérséklet... Eső mára megint jelezve volt... 1 mm... de szerintem ennél már több is volt eddig...
Ma húsleves lesz ebédre, a második pedig sertéspörkölt lesz nokedlival.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom későbbre ide is, mint mindig:
Lapok Previous 1 … 2,022 2,023 2,024 2,025 2,026 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás