Hahó,megjöttem!
Pörgök ezerrel,a vitamin jó hatással van rám,éjjel jól aludtam,nem ébredtem meg,ma pedig jó kedvvel dolgoztam,hazafele,kifizettem a számlákat,a piacra is bementem,vettem savanyú káposztát,megfőztem egy adag torost,sütöttem hirtelen két kolbászt a krumpli mellé,ebédre mert a toros csak este lett kész.Maradékokból összeraktam egy rétegezett piskótát,belga csokis mousse-al,karamell sziruppal locsolva és banánt is karikáztam közé.Holnapra összeáll,pont jó is lesz.
Szép időnk volt ma is,nyitva tartottam az ajtót,pont idesüt a nap,a macskák is kinn voltak egész délután,a hazatért szürke kandúr is kezd már formásodni,nem olyan csont sovány,eszik egész nap,még életemben nem láttam macskát ennyit enni..szerencsére van elég konzerv és száraz eledel,jut még maradék a konyháról is,muszály utolérje a többit ,bundát növesszen,mert hamarosan itt a hideg..ma összesen 3 fok volt hajnalban.
Jaj de szépek a linzerek,anyu kedvence volt,szegény ,míg élt mindig vettem neki dobozzal az egyik közeli cukrászatból,mindig kértem rá neki plusz porcukrot,mert úgy szerette..Szinte alig hiszem el,hogy 4 -én lesz már 4 éve,hogy Apu elment..én meg ittmaradtam Anyuval...
Ma reggel néztem,ideje a hajfestésnek ismét,szombaton megveszem a festéket,majd valamikor ha időm lesz jobban,megfestem.
Ezen a héten nagyon be vagyok fogva,de jövő héten kimegyünk megint a nagybanira,bevásárolok,hagymát,krumplit nagyobb mennyiségben,ott nagyon olcsó,még most is bosszankodom a krumpli miatt,ráadásul olyan árustól vettem,akinél évek óta vásárolok mindig,még apu is nála vásárolt..legalább ilyen hűséges vásárlóval ne tolt volna ki...
A Lidl be is készülünk elmenni,ott is rég voltunk,vannak dolgok, amiket onnan érdemes megvenni.
Ma úgy döntöttünk nem gyújtunk be,nincs hideg 21 fok van benn.Kicsit melegszik is az időjárás a napokban.
Lia!
Vigyázz Magadra el ne kapj valamit a betegek közt!
El is köszönk mára,szép álmokat mindenkinek!