Hahó!
Hozok egy kis forró csokit,szerintem már aktuális.Igaz hogy ma gyönyörű idő volt,de merem állítani,hogy kinn melegebb volt,mint a házban benn..most este pedig már igen hűvösödik...Ma még maradékokat ettünk,de holnap valamit főznöm kell..Jól esett ez a kis semmit tevés ma,el voltam nyúlva ,csak a macskák miatt keltem fel,enni adni nekik...mikor ideköltöztünk volt egy szép hamuszürke macska a szomszédban,Piszke nagyobb bátyja,előző alomból,szépen kézhez szelídült jött enni,ragyogó szép fényes bundája volt,aztán jött egy kóbor macska és elüldözte az udvarról,tavasszal ,nyár elején ment világgá...sokat gondoltam rá,néha azt hátha befogadta valaki,néha meg azt lehet már nem is él...tegnap nem hittem a szememnekitt volt a kerítésen megint..de csont és bőr,tépázott a bundája,olyan éhes,hogy két napja csak eszik és eszik ...engem megismert és hagyja megsímogatni magát de nagyon fél mindenkitől,vettem neki is konzervet,a" gazdájának" tegnap mutattam,látja milyen állapotba kerül egy állat ha nem törődnek vele?De nem erőltette meg magát hogy enni adjon neki...igaz az idei négy kiscicáját is én etetem .Esküszöm,úgy meg tudnám verni az ilyen alakot,minek tart állatot,ha ennyire nem törődik velük..a négy cica közül egyik kislány.tavasszal az már kölykezni fog...két macska volt mikor idejöttünk,jövőre már már lesz vagy 10!Nagyon mérges vagyok..mert sajnálom őket ha éheznek és sírnak,de elég nekem az én három macskámat etetni,nem győzök annyit!
Na jól kipanaszkodtam magam,elnézést,de tudjátok mennyire szeretem az állatokat,de a felelőtlen gazdákat keményen megbüntetném!
Megyek is már aludni inkább,mert a fáradtság kihozta belőlem a mérgemet.
Jó éjt,majd reggel talán jobb kedvem lesz,ha kipihenem magam!