Válasz: Társalgás
Szervusztok,hazaértem,voltunk vásárolni,közben hivtak anyuék,hogy szaladjunk már be mert vettek egy tv-t és nem tudják beállitani,úgyhogy onnan odamentünk és megcsináltam nekik,bedugdostam amit kellett,ahova kellett aztán volt öröm mert megy a tv!
Hazaérve gyorsan betöltöttem a s ütit krémmel,aztán már folyik is a meleg vizem,megyek fürdeni hamarosan,a cicák kaptam enni,én még nem ,csak egy kakit ettem meg,de az nagyon finom volt,már nem halok meg hülyén,tudom milyen ize van!
Na ne tessék félreérteni kakiszilváról van szó!Nagyon finomságos volt,izlett nagyon!
Katika!
Csoda az a citromfa,gyönyörűséges,mit nem adna anyu egy ilyen fáért!És mekkora citromokat terem Neked!
Ilona!
ez pedig igazából emberkinzás ,az a pogácsa!Juj szerintem az egész tállal meg tudnám enni!
Klárika!
Na most mond meg...egy jól öltözött elegáns hölgy volt,tudni kell hogy itt az áru nagy kartondobozokban érkezik és azokban kell keresgélni,emelgetni le egyiket a másikról ha szükséges,és én az egyik dobozban találtam a lábaskát,meg egy csomó inox holmit,tálcákat tálakat stb...bele voltam hajolva és raktam ki ami nekem kellett,egy asztalra kupacba,a hölgy meg ott állt mellettem és ő is kézbe vett egy két darabot a ládából,amit magának tett félre és közben leemelte a kislábast az én kupacomról!