Szervusztok!
Nagyon rosszul indult a reggel...elment előttem a busz,gondoltam akkor megyek villamossal,átmentem az úton,ott a megálló...vártunk,vártunk,nem jött...közben eltelt az idő,mondom inkább visszamegyek ,mert mintha messze látnám ,hogy jön a busz...visszamentem ott is vártam ,semmi...megint visszamentem a villamoshoz...semmi...már lassan fél órája jöttem-mentem így és nem jött semmi,gyalog nem indulhattam el,mert nagyon messze van,voltak akik elmentek már gyalog..megint visszamentem a buszhoz,végül 40 perc várakozás után jött a busz...8 óra helyett majdnem 9 kor szálltam buszra...már olyan mérges voltam,azt mondtam hazajövök,nem is megyek be!
Nagy nehezen beértem,persze később is szabadultam emiatt...hazafele bementem vásárolni,sok jó akció volt,pulyka szárnyat,combot,bacont,szalámit kaptam...egy családi csirkét is vettem,ami itt olyan, hogy plusz két comb van hozzátéve,hogy egy négytagú családban,mindenkinek jusson comb..két nagy szatyort megpakoltam és a hátizsákom is rajtam volt, abba is került cucc,úgyhogy beültem taxiba mert a villamostól is van még mit hazajönnöm,LAcit nem hívhattam ki elém,mert odavolt az Anyukájánál,de mire hazaértem már itthon volt,hozott vagy 5 kiló szőlőt,othello,nem is tudtam mihez kezdjek vele...leszemeztük,botmixerrel összetörtem és lecukroztam szörpnek,aztán szétszedtem a csirkét zacskóztam fagyóba,a mellét pedig kirántottam,darált dióba forgatva.Most már eldobtam magam,pihenni...JA és hab a tortán,a gépet nem érdemes megjavítani,az alaplapja ment tönkre...javasolták vegyünk másikat...pffff....na már csak ez hiányzott...igaz,hogy öregecske már,de egészen jól ment..mostanáig..
Ebédeltünk is..mivel játszani nem tud,Laci most olvas...én meg itt írogatok...
Margitka!
Milyen jól összedolgoztatok és voila,máris készen van a finomság!
Hú Ilona!
Van még hely a kamrádban?Rengeteg mindent sikerült eltennetek!
Lia!
Ti is milyen jól megosztoztok a házimunkán.Itt igen bolond szél fúj egész nap,holnapra lehűlést mond,elég erőset..ma éjjel lesz 14 fok,holnap meg 2...
A jövő hét végére vendéget várok,távoli rokon jön haza látogatóba Philadelphiából,Apu unokatestvérének az özvegye.Hat éve nem járt itthon,jelezte, hogy szeretne minket is meglátogatni.Régebben mikor hazajöttek a férjével,mindig eljöttek ide a szüleimhez..most nagyon kíváncsi már, hogy alakítottuk át a házat,mióta mi lakunk benne.