Szervusztok!
Ezzel a virágkompozícióval köszönök be,ma fotóztam a Szent László téren,míg a villamosra vártam. Tele rakták a nyáron ilyen virágtartókkal a teret.
Jó kis nap volt a mai is,hazafele még jó kis húsos csontokat vettem,meg felvagottakat,kolbászt az egyik hentesboltban, piacon. Fő is egy jó kis csorba egy adagból, három adagot meg a fagyóba tettem.

Nagyon olcsó volt,alig 500 ft kilója, és szép friss volt.

Ezek is jó kis házi finomságok.
Ágyneműt is cseréltem, porszívóztam,mára nekem elég volt.
Laci végzett a felújítással, most már a szegő is körbe van rakva a talapzatnál.

Ezzel a tervezett munkát befejeztük, idén nagyobb dologba már nem kezdünk..
Tegnap szerencsére elromlott a számítógépem, igaz én a laptopot használom, Laci szokott játszani azon a gépen, egyszerűen nem tölt be a windows...holnapra ígérte egy szerelő, hogy kijön házhoz...hát nem lesz olcsó, ha tényleg az a baja,amit gondol..
Ez van,egyetlen szórakozása ez a játék, most ez sem megy...Na ,hátha sikerül megcsinálni.
Úgy volt hogy holnap szabad leszek,de akadt egy munka,úgyhogy megyek,szombaton is,csak a vasárnap lesz szabad..hétvégétől hideget mondanak éjszakára 3-4 fokot..nappal is csak 15-16 lesz..már a panelekben nálunk megindítottak a fűtést, mi még nem kell begyújtsunk,itt süti a nap a házat, nincs benn hideg.
A viragokat már bevittem,csak a nagy datolya maradt kinn, az birja -5 fokig is.
Ilona!
Már megcsodáltam a Facen is a tortáidat,itt is kivánok minden szépet és jót Leventének és Nektek is!
Lia!
Régebben nálunk is játak kéményseprők is az utcán,és kötelező volt takaríttatni a kéményt.Most az sincs akihez fordulj,nincs olyan állami intézmény,ami ezzel foglalkozna,szerencsére a kályhás bácsi,aki a központit rakta nekünk,elérhető és kijön és megcsinálja ha hívjuk.Sokan keresglnek,hogy nem tudsz valakit ,aki kipucolná a kéményt?Már nagyon sok helyen a gáz van bevezetve,azok már Nem pucoltatnak kéményt.