Sziasztok!

Most kb. egy órája értünk haza, elutaztunk a gyerekekkel Pestre. A férjemnek kellett egy kicsit segíteni, aztán mondták hogy menjek ne marajak itthon. Nem volt kedvem, mert itt kellett hagyni mindent az ünnepség után, annyi hogy gyorsan összerámoltam. Bepakoltam a maradékokat, én is főztem káposztát, meg húslevest stb.
Készen is lettek ma 11 órára. A fiam nem hagyta, hogy vonattal jöjjünk haza, el is indultunk kb. 30 km tettünk meg majdnem egy órás út volt, mert csak egy sávon lehetett menni, csinálták az utat, mondtunk forduljon vissza jövünk vonattal. A gyerekkel 5 órára menni kellett a fogorvoshoz, és bizony nem ért volna vissza akkor. Ezt már mondtuk, hogy mi vonattal jövünk haza de nem engedett belőle, mégis vonat lett belőle. Jó is volt nem voltak sokan első osztályon utaztunk, a csatlakozás is jó volt. Így legalább igénybe vettük a nyugdíjas kedvezményt. Eddig nem is utaztunk még!
A szülinap jól sikerült, a torták nagyon jók lettek és finomak, majd hozom a képeket róla.
Margitka!
Nagyon boldog születésnapot kívánok a fiadnak! Szép hétvége volt ott is együtt a családdal. Finomakat készítettél, a torta is guszta mint mindig!
Ügyesek a fiatalok, hogy bevállalták a festést!
Laci fiamék sajnos nem tudtak jönni, oda 10.-e után megyünk Leviékkel együtt. Jobb is mert ennyi mindent egyszerre nem tudtam volna csak kifulladásig csinálni. Már sajnos nagyon érzem, hogy nem bírok sok egyszerre. Annyiból jó hogy egyszerre le van tudva, nem külön külön, de a munka már sok nekem.
Majd holnap jövök, Mindenkinek nagyon szép estét kívánok!