Válasz: Társalgás
Szervusztok!
Végre leültünk mi is.Reggel óta talpon vagyunk és végezzük az itthoni dolgainkat.
Én ma jobbára a konyhában voltam,két süteményt is készítettem,benn vannak már a konyhámban.Reggel épp csak a piacig futottam ki,finom szőlőket vettem Saszla,delovar,muskotály...
Laci is végzett mára,elfogyott az anyag,vennünk kell még ezt -azt,de majdnem készen is van a lábazattal,és a keretekkel ,még a csövet is,amin a villanyvezeték fut be a házba az utcáról elmaszkolta,beleolvadt a ház dekorációjába,nagyon tetszik ahogy kialakította a síma tűzfalat,szép,díszes házfallá.Nemsoká kezdheti a mélyalapozást és festést.
Én még ablakot is mostam,lenne még egy kis varrni valóm de már nincs kedvem hozzáfogni.
Ebédeltünk is töltött káposztát,aztán most már csak pihenünk és eszegetünk,holnap újra munka lesz.
Még a piacon egy gyógynövényeshez is beléptem,vettem valami étrendkiegészítőt,ezek ellen a melegségek,meg éjszakai izzadások ellen,zsálya édesgyökér,meg egy csomó gyógynövény,remélhetőleg enyhíti a klimax tüneteit.
Itt ma is 28 fok van,napos ,szép idő,ki tudnék egyezni ilyennel nyáron is,elég is lenne...
Teljen kellemesen a mai nap is mindenkinek.