Válasz: Társalgás

Szervusztok!
Margitka!
Én is ittam sört mikor hazaértem,itt olyan meleg volt ma,hogy nekem is jól esett,egy pohárral!A Pennyt szeretem mindig jó árak vannak és van minden amit szeretnék venni.Nálunk a városban,van vagy 4 vagy 5 Penny bolt.
Jó kis napom volt,bár az éjszakám nem telt jól,háromszor ébredtem leizzadva,az a jó, hogy ha elkezdek mozgolódni,rögtön megjelenik valamelyik macska,és mellémfekszik,hogy elaltasson,erre még ő is jobban melegít..
Na de reggel bementem a Városházára,munkába menet,mert második hónapja nem kapjuk a szemétdíjat...kértem ezentúl nekem küldjék le SMS-ben vagy WhatsAppon.Ki is fizettem egyúttal a múlt hónapit és a mostanit is,elvégre már hónap vége van és nem kaptuk még mindig..erre mire hazajöttem,délután ,itt volt a számla...De már mindegy...úgy éreztem én ennék egy kis retro szendvicset,vettem némi felvágottat,meg paradicsomot a piacon,kentem is,szendvicseket,meg sem bírtuk enni,lehet vacsorára is azt eszünk,olyan sokat sikerült összedobnom..legalább nem látom a szárazbabot...Beszereztem túrót és kaprot,fogok túrós tésztát készíteni,finom tejfölem is van itthon,meg sütök rá pörcöt is,de csak holnap,ma semmihez nincs kedvem..
Laci sem nagyon haladt a mukájával,a szomszédhoz ment segíteni...de talán már holnap jobban fog haladni,elutazott a szomszéd.
A jövő hónap első felében vendégünk is lesz,apu unokatestvérének az özvegye látogat haza Philadelphiából és szeretne minket is meglátogatni..sok éve nem láttam,kb.hat éve nem járt itthon.
Azt hiszem ma korán lefekszem,remélem nem ébredek fel annyiszor megint..