Sziasztok!

Képzeljétek el tegnap egész délelőtt a boltokat jártuk, meg szervízben is voltunk a laptokommal.Mikor megkérdezték hogy mi a probléma, azt mondták ezt nem lehet megcsinálni! Még meg sem nézték látták, hogy régi olcsó gép. Hát elég régi talán ez is úgy 20 éves ha nem több. Az is igaz, hogy akkor 120 ezer Ft volt. Nekem még megfelelne, emlékeztek még a kakaót is kapott, mert ráömlött. Ennek ellenére csak ki kellett szárítani, a férjem kicsit megrázta, helyére került biztos minden és jó volt.
Na mérgesen jöttem haza, mert ugye a legolcsóbb, ami tényleg gagyi 100 ezer Ft volt, utána a csillagos ég! Még a 200 és 300 ezer Ft-osok is borzasztó hogy keveset tudtak. Én meg még annyit sem adok azokért, hazajöttünk nagyon mérgesen.
Majdnem két óra volt, hogy ebédeltünk, de nekem az sem kellett már. Én már teljesen ki voltam akadva.
Délutánunk eltelt valahogy, kezdtem magamat lekötni valahogy. A szomszéd is hozott egy nagy láda almát, na még körte is van még vagy 10 üvegre való. Hiába próbáltam hozzákezdeni, sehogy sem a méregtől.
Ma délelőtt főzés és közben jön a férjem, na mutat nekem valamit. Hát rájött, hogy a gépet a tv-re is lehet csatlakoztatni és miit lát, megy a gépem! Na ennek úgy megörültem, nem hittem a szememnek!
Hát azért ezek a szakemberek elmehetnek a fenébe! Még be sem kapcsolja, hogy mi lehet az oka, csak rámondják ez már kuka!
Igy már mindketten azért megnyugodtunk, egyáltalán nem hiányzik csak úgy kidobjuk több százezreket egy másik gyenge gépért. Nekem meg igazán amire kell nagyon is megfelel!
Margitka!
Ti is sokat dolgoztatok, kertészkedtetek de biztosan szép lesz amit elültettetek! Itt tegnaptól esett az eső, reggel kicsit még a boltba elmentem elállt, de utána csepergett.
Most sütöttem almásat, mivel kaptunk almát és pogácsát is egy fél adagot.
Holnap meg húsleves lesz és bakonyit kért a férjem.
Lia!
Ti is szorgalmasak voltatok! Én is szoktam pörkölt alá tenni lecsót, ha nincs akkor paprika, paradicsom mindig kerül bele, még a levesbe is. A zeller a levesbe meg elmaradhatatlan, nagyon szeretjük.
Ancsa!
Gyönyörű lett a házatok, legyetek nagyon boldogok benne! Lacinak meg gyógyulást kívánok, remélem azért már jobban van. Fájdalmas lehet, biztosan nem jól mozdult és becsípett valami ideget!