Sziasztok!
Margitka!
Már többször leültem a gép mellé mindig közbe jött valami. Nagyon guszta és finom almatortát sütöttél!
Zöldbablevest főztem és palacsintát sütöttem.
Most ment el a két Levente, 6 órára értek haza, csak meglepetésként jöttek. Még jó hogy mára palacsinta volt és még maradt belőle. Nem volt sok időnk a beszélgetésre mentek is vissza.
Elromlott a gépem, most a férjem gépén írok, de nem vagyok hozzá szokva. Szerintem az aksi adta fel a szolgálatot, de még pontosan nem tudjuk.
Tegnap bementünk Miskolcra vettünk paprikát és paradicsomot megint főztem lecsót. Ma délelőtt lett készen, 11 üveggel lett, 5 üveggel jó csípősre csináltam, mi szeretjük ketten.
Utána volt intézni valónk el is ment az egész délután.

Lia!
Ti is bevásároltatok, akkor ott is lesz lecsó eltéve télire. Én elég régen raktam el, de most nagy kedvem volt ezt is eltenni. Valahogy most jobban esik, azelőtt nem sok fogyott belőle. Azért is maradt el a télire való elrakás.
Ancsa!
Nagyon szép lett a házatok! Ügyes Laci nagyon! Régen is szép volt, most valóban jó nosztalgiázni egy kicsit hogy újra olyan mint régen. Talán még jobban is érzed magadat benne. Használjátok nagyon sokáig. Borzasztóan sajnáltam eladni a mamám házát, de úgysem használtuk volna ki. Már nem mentünk volna oda lakni, akkor meg minek.
Mindenkinek szép estét kívánok!