24,050 2023-09-18 06:53:49
Válasz: Társalgás
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Este tegnap a tévét nem sokáig néztük... Éjszaka is elég jól aludtunk szerencsére.
Reggel meg 6 óra után ébredtünk csak fel, utána már felkeltünk. ![]()
Nálunk most 15 fok van, a szél nem fúj. Majd délutánra már 29 fokig emelkedik a hőmérséklet... Eső mára sincs jelezve...
Ma kell főzni levest... lehet, hogy gyümölcsleves lesz, és bolognai maradt.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom későbbre, mint mindig:
24,051 2023-09-18 09:30:02
24,052 2023-09-18 11:25:31
Sziasztok!

Margitka!
Jövök egy kicsit pihenni. Nem kell főzni mára takarításba kezdek. Itt sem volt húsleves,valahogy nem kívántuk, inkább bablevest főztem, másodiknak meg karaj szeleteket töltöttem meg, sütöttem le és sajtot is reszeltem rá.
Gyönyörű az idő így jobban megy a munka is. Már csak egy szoba van hátra.
A kalácsokból már alig maradt, tegnap jól bezabáltunk belőle, jól is esett.
Lia!
Tegnap lemaradt, hogy a méznek biztosan örülnek majd, szép ajándék, hasznos! Remélem sikeresen haza is értetek, nem voltak sokan az utakon.
Délutánra jó munkát, legyenek kevesen!
A bukta finom volt a frissen főzött lekvárral.
Ancsa!
Neked is jó munkát, már elég sokat meg is csináltál! Már sikerül is belekezdeni a nagy munkálatokba? Ügyesen elpakoltatok minden nyári felszereléseket. Azzal is van sok munka, még szépen elpakolod!
24,053 2023-09-18 11:46:44
Sziasztok újra! 
Nagyon gyorsan elrepült a mai délelőttünk. Még az ebéd előtt gyorsan bekukkantok egy picit.
A reggeli után eddig a kertben szorgoskodtunk... Levest nem főztem, mert benéztünk a fagyasztószekrénybe, és megállapítottuk a férjemmel, hogy megfelelő lesz a karfiolleves. Mindjárt elő is vettük...
Ancsa!
Micsoda díszített muffinokat hoztál!
... Azóta már a kenyérkéd is megsülhetett? 
Ilona!
Gyönyörű csokor mellett hoztál almát! 
Hihi, pedig nem is beszéltünk össze, és nálatok is kimaradt a húsleves... De finomat készítettél helyette! ![]()
Az idő kellemes most odakint, és idebent is.. Szépen haladtál a munkákkal! A kalácsok pedig váljanak egészségetekre! .... 
Lia!
Remélem, hogy minden rendben volt ma útközben, és időben hazaértetek... Talán egy pici pihenésre is maradt időd, mielőtt menni kell dolgozni! 
24,054 2023-09-18 13:04:28 Utoljára Ancsa szerkesztette (2023-09-18 14:28:52)
Hahó!
Kisűlt, kisűlt, most is a focaccia kenyeret sütöttem, ennek nem kell annyi idő és sülni is hamarabb sül, persze nem adtam neki olasz fűszerezést, csak kenyér íze van.
Ilona!
Még nem kezdtük el,Lacinak munkája van még,a hét közepéig, aztán a barátjával meg kell vegyék a szükséges anyagokat,ő szokott szállítani mindenfélét, majd a törmeléket is elviszi. Meg segít is Lacinak,ja még a betonkeverőt is le kell hozni a hegyről, a sógor ideadja,lehet hét végén ő is besegít. Ez férfimunka lesz,én max. kajával tudok hozzájárulni...
A kerítésre is tervezünk egy kaput beépíteni mivel az egész 106 nm.-t nem tudjuk lekeríteni ,ami a szerződésen van,ugyanis akkor nem tudnának bejárni, a szomszéd udvarba..úgyhogy marad egy közös rész is,nekünk az jó lesz,ha hozzák a téli tüzelőt , ott tudják lerakni és a kerítésen lévő kapun be tudjuk hordani a kamrába, anélkül hogy az egész udvaron áttalicskázzuk az utcáról.
Na majd meglátom, itt most Laci a főnök.
24,055 2023-09-18 14:06:32
Ancđa!
De finom tortákat hoztál! ![]()
Na és megkóstoltad már a friss focaccia kenyeret? 
Mi az ebé után a rendrakást követően eddig odakint pihentünk. Nagyon kellemes a levegő. De most meg sorozatozni akarunk... ez olyan délutáni lazítás még...
Na akkor majd csak elkezditek előbb utóbb ezt a nagy felújítást a kerítéssel! ![]()
24,056 2023-09-18 17:44:44
Kukucs... 
Délután ma is pihentünk, és folytattuk a sorozatunkat... Nagyon jó, nehéz abbahagyni... Ez az, amit szeptember 08.-án tettem be a film ajánlós topikba. Most már a 4. évad 4 részét néztük meg... de ma még 1 részt biztos megnézünk.... csak közben egy laza vacsorát eszünk még. ![]()
24,057 2023-09-18 17:59:40
Sziasztok.
Szerencsésen hazaértünk, 10 óra után, 1 helyen volt egy kis dugó. Gyorsan lepakoltam, indultam is dolgozni. Rengetegen vannak, még most fogok hozzá a maradék intézésének.
Puszi Mindenkinek.
24,058 2023-09-18 18:09:45
Szia Lia!
Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek! ... De akkor a mai napod nagyon fárasztó lehet, ha ennyi a beteg is. Kitartás a dolgozóban a sok feladattal! 
Én mos voltam a kertben, még szedtem friss paprikát, 2 féle van, de már túl sokáig nem teremnek....és jujubát is találtam már éretteket ismét:
Most pedig megyek vacsorázni.... 
24,059 2023-09-18 19:19:41
Közben a nagy fiam is átjött, miután hazaért a munkából. Reggel nem találkoztunk, mert picit tovább aludtunk, és Ő már elment a vonathoz, mire lejöttünk az emeletről...
Most el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
24,060 2023-09-19 06:24:34
Sziasztok! Már kedd van! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Este tegnap elég sokáig elbeszélgettünk a fiammal, aztán a fürdés után a tévét megint nem sokáig néztük... Éjszaka is elég jól aludtunk szerencsére most is. Hajnali 4-kor volt egy rövid megébredés, utána még aludtunk 5óráig, de utána már csak sunytunk.
Reggel meg 6 óra előtt már felkeltünk, és lejöttünk az emeletről. ![]()
Nálunk most 17 fok van, a szél nem fúj. Majd délutánra már 28 fokig emelkedik a hőmérséklet... most eléggé be van borulva. Eső mára már volt jelezve 1 mm este, de most már törölték a jósok... ezt mindig csak utólag tudjuk meg...
Ma nem kell főzni levest... most gulyáslevest vettünk elő. Másodiknak majd cukkiniból lesz "tökfőzelék" , és kolbászt is sütünk ki mellé.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom későbbre, mint mindig: