Szervusztok!
Nagyon egyetértünk a Voice-al kapcsolatban Margitka,nagyon színvonaltalan lett a műsor,vártam,egy párat végighallgattam,hogy talán legalább egy tetszeni fog..de nagyon vérszegény produkciók voltak,a mentorok meg ,nah..egyedül Miklósa Erikán csodálkozom,aki igazán híres és nagyszerű művész,hogy mit is keres egy ilyen műsorban...
Ma már nekiálltunk elpakolni dolgokat a padlásra,kimostam a napvitorlákat ,összehajtogattuk ,elraktuk karton doboba őket,a napernyőt szintén.Sajnos az ibolyáimat megtámadta a gyapjas tetű,nagyon hamar elterjedt köztük,ma egy csomót kidobtam,sajnálom de próbáltam megszabadulni tőle,külön raktam a fertőzötteket,de csak tovább terjedt a többin is,úgyhogy amelyiken találtam,ma mindet kivágtam a szemétbe..még így is maradt 10 cseréppel,és vannak amiket most gyökereztettem és már kezdenek kibújni...a sok kis cserép az egész ablakpárkányt lefoglalta,meglátom ezek tiszták maradnak e?Ha nem,akkor az összes ibolyámtól megszabadulok...nemsoká be kell hozni a nagy virágaimat,elég lesz azokat elhelyezni,szerencse,hogy az előszoba és a fürdőszoba is világos,ablakos,így oda is tudok rakni párat...
Eltettük az ülőgarnitúráról a párnákat is zsákba,fel a padlásra,már amíg lehet kinn lenni,szoktunk egy takarót kivinni,leterítjük,este behozzuk..amit lehet az udvarról el kell pakolni,hamarosan újra tele lesz építőanyaggal,festékekkel,kell a hely.A jó kis mozaikfácskáim össze lesznek törve,ott a kerítés le lesz bontva...fúúú mennyit dolgoztam velük...
Margitka!
Nagyon szépek a lecsók,de jók is ezek télen ,a friss nyári ízeket belecsempészed főzéskor az ételbe.
Lia!
Finoman tudják a csorbát főzni,sokkal jobban mint mi akik eltanultuk,a miccs meg úgy finom frissen ,ott sütve,a méznek biztos örülni fognak!
Most már Forma 1 van,Laci oda van gyökerezve,legalább már nem számol,meg méricskél,gondolkodik,mert nem lehet olyankor beszélni vele napokig,míg megtervezi a munkát! 
Ja a képen amit hoztam a Sas palota egyik bejárata van,a főtérről fotóztam a szökőkút mellől...