Sziasztok!

Margitka!
Köszönjük a mindig gondoskodó reggeli kávénkat! Én még csak most fogom főzni az ebéd utánit. Kicsit sokat dolgoztunk, ma délelőtt az üstöt kellett kisúrolni, meg elpakolni. Igaz a férjem még én főztem kicsit megcsinálta. nekem csak folytatni kellett.
El is ment vele az egész délelőtt ma főztem bablevest és túrós sztrapacskát . Úgy jól laktunk vele, hogy alig bírtam ebéd után porszívózni.
A férjem lepihent egy kicsit, mert ő főzte végig és kavarta a lekvárt. Elég is volt neki. Én megcsináltam a lecsót és még körtét is tettem el közben. Szólt, hogy az is érett már egy vödörrel, hát ezt is be kellett tenni.
Olvasom, hogy főztetek megint lecsót, már szépen gyűlik a polcon. Én Lucullus paradicsomot vettem a lecsóhoz., nagyon finom édes, lédús.
Lia!
Érezzétek jól Magatokat, az idő még szép hozzá. Szép ajándékot kaptatok,kell is egy kis pihenés Nektek is!
Mi örültünk a legjobban, hogy sikerült megcsinálni. Már nagyon régi, nem nagyon használom, csak ha itthon többen vagyunk. Nagyon szeretem Bosch a neve van már 20 éves is talán. 7 terítékes bőven megfelel nekünk. Főleg ha üvegeket kell kimosni, 35 db fér el benne, sok időt spórolok ilyenkor.
Jó nagy bográcsban főtt a finomság!

Ilyen nagy üvegekbe tettem mert már csak 10 db kicsi van. Hátsó sorban 3 db 3 literes, előtte 2 db 2 literes mellette 1,7 literes, az első sorban meg 3 db 1 literes ennyi lett 40 kg-ból de nagyon finom lett, jobb mint a tavalyi.