Szervusztok!
Én csak most tudtam leülni kicsit,de már megyek is melegítek valami ételt,mert megéheztünk.
Reggel felhívott Marcsi barátnőm,nem e megyek ki vele a nagybani piacra,nem volt tervben,de fogtam a húzóst és mentünk..nagyon sok áru van és szép minden,amit bírtam bepakoltam a húzósba,vettem pritamin paprikát,szilvát,karfiolt,káposztát,lilakáposztát,tormát.Itthon nekiálltam beraktam savanyúságot,karfiollal vegyesen meg simán csak paprikát,eltettem a szilvát kompótnak,még két kis üveg szőlőt is mert maradt ki egy kis szirup.Ekkor beállított Ica barátnőm,aki egy kis zsák saját termesztésű zöldséget hozott,meg zöldpetrezselymet,na akkor annak is nekiálltam mikor elment megtisztítottam,legyalultam és késes aprítóval is felapróztam,lett 7 zacskó zöldség a fagyóba...beteszem a képeket a konyhámba.
Margitka!
Nagyon jó lesz a sok lecsó,meg minden amit elraktatok,ki tudja milyen telünk lesz?
Na a buxus kivágást nem irigylem...mi meg a kerítéshez akaruk hozzáfogni,eljött az ideje,megszélesítjük az udvarunkat és meg is emeljük a kerítést ,sajnálom elbontani ,olyan kis vagányul megcsináltam amozaikot rajta,de nekünk 100 nm udvar jár,itt viszont nincs annyink,úgyhogy megbeszéltük a szomszéddal és új kerítést csinálunk egy méterrel arrébb ,ugyan akkor sem lesz meg az egész ami jár,de ajtó is lesz a kerítésünkön és át tudunk menni majd arra az udvarra is,mivel az meg közös marad.Nem igen lesz dolgunk ott,esetleg ha a fát hozzák nekünk ott rakatjuk majd le és onnan egyenesen a kamrába tudjuk vinni,nem kell az udvaron végig húzgálni..De ha a szerződésünkön szerepel ez a terület és adót is fizetek érte,akkor jár.A szüleim is fizették az adót érte és soha nem léptek át oda...
Nem hiányzik ez a nagy munka,de Laci megbíztatott hogy bízzam csak rá.
Ilona!
Nektek is terem szépen a gyümölcs és szuper hogy rakjátok ahogy érik,mindent frissen.Megoldottad a sütést is,biztos nagy segítség volt a szomszédnak.