Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávénkat, én is hoztam egyet délutánra. Még most főzöm az ebéd utánit.
Két nap zsúfolt volt, csütörtökön megint jött a szomszéd gyerek az anyukája megint értekezletre ment. Most közös volt a suliban, persze nem tudták elhelyezni a férje nem tudott cserélni. Na jó hosszúra sikerült 2 óra hosszat volt.
Aztán későn este már nyolc óra is elmúlt mikor csengettek. Megyek ki a harmadik szomszédasszony jött, hogy nagy baj van. Most kapta a hírt hogy meghalt a komájuk, és szombaton temetés. Most jött haza Romániából négy napig volt oda. Valami bányába mentek le 170 db lépcsőn és fel is, úgy bedagadt a lába,m hogy nem tud sütni. Kellene neki két fajta sütit sütni, segítsek rajta vállaljam el, mert ő nem tud lábra állni. Felborult minden tervem péntekre, de még kosárkákat kellett volna. Mondtam ilyen nagy munkába nem fogok, de lapokat sütök, az hamar és gyorsabb mint a kosárka, diócska. Ha az jó, akkor talán megcsinálom. Na megegyeztünk Lajcsi szeletbe, meg egy másik sütibe, kókuszosba, ahhoz is három lapot kellett sütnöm és megtölteni.
Nem mondom jól elfáradtam ma reggel már jött érte, aggódtam, hogy tudjam felszelni, nehogy kemény legyen. Végre sikerült mindegyik, le akartam fényképezni, de nem volt idő rá. Még minden szeletre tettem csokikrémből csúcsot, annyira jól kiemelte, örültem neki, persze ő is.
Na így telt el a két nap. Ma meg főztem nem volt ebédünk semmi, megfőztem a húslevest, holnap meg csak a másodikat kell majd. Most meg főzöm a kávénkat, mert már a fejem is megfájdult.
A férjem meg a kéziféket nézte meg, mert kiugrott egy rúgó és súrolt. Még szerencse hogy ennyi volt, de megdolgozott érte.
Nagyon szép almákat vettetek és jó áron! A lecsó is nagyon szép lett a színük is szép.
Lia!
Remélem volt kapás, érdemes volt kimenni egy kicsit horgászni!
Ancsa!
Te is ügyesen megcsináltad a munkádat! Itt ma is jó meleg volt 30 fok.