Szia Ilona!
Csodás őszirózsás csokorral jöttél! Jó ránézni, nagyon szép! 
Ma is finom ebédet készítettél.
... Én 2 napra főztem meg... holnap talán több munka elvégezhető majd, ha nem kell főzni...
Nagyon ügyesek voltatok tegnap, jó nagy munka a medence rendbetétele... valamikor nekünk is volt, és bizony megszenvedtünk vele, mire tisztán, szárazon elpakolhattuk... Persze tavasszal így már csak a feltöltésével kell foglalkozni. 
Mi még várunk a zuhanyozó leszedésével a betonról... mert télre a garázsba visszük majd.. De egyelőre nagyon jó még használni, este is tudtam zuhanyozni egy jót, és ma is szépen melegszik, már kezet mostam benne a munka után...
Az ebédet követően ma is pihentünk. Kint most árnyékban már elérte a 28 fokot, a napon sokkal melegebb van...
Csak a paradicsomot szedtük le, holnap veszünk egy kis paprikát hozzá, mert abból nincs elég a lecsó befőzéséhez a kertben... Mivel paradicsomot szépen találtunk, ezért még egyszer lesz befőzés...
Aztán utána már csak eszegetni szedjük le a paradicsomot és a paprikát is. Szerencsére fekete retek is van, nagyon finom az is a reggelihez. 
Bizony nagyon jó volt ez a hétfő délután. Mi is sokat emlegetjük a gyerekeket! ... A sógornőm is írt e-mailt, mert küldtem fotókat Neki is. Nagyon köszönte. Azt írta, hogy Ő már 6 óra után odatelefonált Attiláékhoz (ő a fia), azt hitte, hogy már akkor hazaértek... nem gondolta, hogy ilyen sokáig elmaradnak az unokái itt, mert ugye reggel meg 8-ra kellett már kedden menni az ovikba...
A "Kedvencek" topikba raktam be 2 fotót róluk. 
Akkor csak ügyeskedj a díszekkel, Te már nagyon érted ezt! Kíváncsi leszek, hogy mikor, melyik hétvégén tudjátok megtartani a szülinapokat?
De hogy mennyire repül az idő, már Ibolya is 8 éves lesz?!