23,929 2023-09-03 08:21:53
23,930 2023-09-03 08:33:35
Válasz: Társalgás
Szia Ancsa!
Finom kávéval köszöntél be ma reggel! 
Akkor ma csini frizud lesz biztos! 
A tortára pedig nagyon kíváncsi vagyok már most! Várom róla a fotót majd!

23,931 2023-09-03 10:38:19 Utoljára Lia szerkesztette (2023-09-03 17:06:45)
Sziasztok.
Nagyon szép vasárnapot kívánok.
Tegnap végére értem a takarításnak, még a füvet is levágtuk, de jó is mert itt reggel volt 2x nagyobb eső, nem lehetne rámenni a fűre. Tulipán hagymákat ültettem, mára ennyi van betervezve.
Ebédre húslevest vettem elő a fagyasztóból van főtt hús készítettem sóskamártást hozzá.
Margitka.
Jól kidolgoztátok magatokat tegnap, szuper a fatároló.
A kandalló hasznos és hangulatos is télen.
Ancsa.
Biztosan megint nagyon szép lesz a torta és a hajad is .
23,932 2023-09-03 11:14:06 Utoljára Ancsa szerkesztette (2023-09-03 11:17:59)
Na itt is vagyok!
Szóval a hajam maradt ahogy volt...a festék semmit nem fogott rajta,esetleg egy árnyalatot talán,de még annyit se...ez van ,mikor az ember olyan festéket vesz,amit még nem próbált...Loncolor expert,5 féle olajjal...ammónia nélkül,pffff...semmi...azt hiszem maradok a jól bevált Palette festékemnél,az mindig jó eredményt hozott...csak azt hittem ez profibb....na mindegy..legalább a torta jó lett..
Viszont beborult,jó sötét van és csepereg az eső,mára mondta is,még jó hogy vasárnap van és nem kell kibújni.kevertünk egy jó neszkávét,extra habbal,azt szürcsölgetjük,hamarosan ebédelünk is.Laci már sajnálkozik,hogy elfogy a bableves,kérte megint azt főzzek,mert annyira finom nem győzi enni!Persze nem fogok rögtön most főzni megint!
Viszont bátorságra kaptam és rendeltem a netről zoknikat,téli,thermo zoknik,ha olyan mint a képen,akkor nagyon boldog leszek,nem nagyon merek mindenféle oldalakról rendelni,elolvastam egy csomó hozzászólást is,remélem nem fürdök be vele...most egy szett áráért kettőt küldenek,na kíváncsi leszek!!
23,933 2023-09-03 16:10:28
Kukucs... 
Lia!
Elrepült gyorsan ez a szeptember havi első vasárnap! Ma egész nap olyan az idő, mintha rögtön esni akarna... a szél is fújdogál szinte egész nap. De eddig még megúsztuk az esőt itt...
Mi a főzésen kívül még a fa rendezésével is el voltunk foglalva... Már több mint a fele tele van a tárolónak a fiamnál... sok a teendő még odakint, és majd idebent is lesz... nem fogunk unatkozni... mindig válogathatunk, hogy melyik munka a fontosabb... 
Elültetted a tulipánhagymákat? 
Ancsa!
Ó de hangulatos cicás készletet hoztál!
... első pillanatban azt gondoltam, hogy ezt beszerezted... de mivel nem írtad, gondolom, hogy csak találtad a képet, ugye! ![]()
Na a hajfestés akkor most nem úgy sikeredett, ahogy tervezted, de azért biztos így is jó a frizud! 
Legalább a torta most is jó lett, ahogy mindig is! ... A bableves pedig jó tartalmas, majd ismételheted a hét közben, ha lesz kedved hozzá...
Az jó, ha utána olvasol a véleményeknek a rendelések előtt, mi is így szoktuk..
23,934 2023-09-03 16:35:01 Utoljára Ancsa szerkesztette (2023-09-03 16:35:48)
Neeeem az enyém a készlet,persze ha látnék ilyet biztos lecsapnék rá.
Esett az eső egy kicsit nálunk,aztán kiderült az ég és azóta süt a nap is,de nincs már egyáltalán meleg.
A tortát is megvágtuk,ettünk is belőle,én szokás szerint elteltem egy szelettel,valószínű többet már nem is fogok enni belőle...általában egy szelet,egy két kocka és nekem elég is..egyedül a zserbó az,amit addig bírok enni,amíg látom a szememmel!
Már tudom hogy paradicsomsalátát fogok enni később,oliva olajjal,színes paradicsomokat vettem a piacon,szeretem mikor többféle paradicsomból van a saláta,szép a színe és az íze is jobb!Kaptam egy üveg grillezett olivabogyót még sosem láttam ilyet,nem akarom még felbontani míg nem fogok olyat főzni,vagy sütni amibe illik.
Találtam a neten egy filmet a címe :65..sci-fi premier,később megnézzük,csak most a Forma 1 megy.
Nagyon kíváncsi vagyok a zoknikra,jó lenne ha valami jó holmi lenne,nagyon fázós vagyok télen,ezek meg jó melegnek látszanak,belül prémesek...itt háznál persze sokkal hidegebb a padló mint a panellban az emeleten volt.
A hajam csak annyi, hogy meg lett mosva,tényleg semmi színe nem lett...csak,mint volt...legalább tudm,hogy máskor mit ne vegyek meg!
23,935 2023-09-03 17:09:44 Utoljára Lia szerkesztette (2023-09-03 17:09:56)
Margitka!
Igen, elültettem, egy virágládába tettem őket, különlegesek, ha sikerül és előbújnak tavasszal szépek lesznek. Azért is tettem ládába hogy tudjam hol vannak.
Itt nem esett ma többször, de fülledt idő lett. Ebéd után pihentem egy kicsit, nagyon jól esett.
Munkát meg mindig találunk, ha keresünk.
23,936 2023-09-03 17:43:11
Ancsa!
Már itt sincs hőség, de 23 fokot látok a kinti hőmérőn... olyan nyárutó a hangulat. süt a nap, felhők is vannak, a szél is mozog...
Na és van egy kis sünikénk, a kertben. Ma többször is láttuk sétálni, több helyen. Délután le is fotóztam., majd rakok be róla fotót. Körülbelül 10 cm lehet csak... ![]()
Már én is nagyon kevés édességet fogyasztok.. nem is kívánom, és nagyon nem is szabad... Na és grillezett olivabogyót még én sem láttam...
23,937 2023-09-03 17:46:05
Lia!
Az jó, ha van újfajta virág a kertben. Biztos megélednek, ha egészségesek voltak a hagymák! ... Jó ötlet volt a ládába való ültetése... Kint is hagyod a ládát télre? 
23,938 2023-09-03 18:22:47
Margitka.
Igen, kint hagyom, nem lesz baja.
Láttam a sünit, nagyon cuki, mi csak gondoljuk hogy van itt is, a kutyák miatt nem merészkednek elő nappal.
23,939 2023-09-03 18:52:47
Lia!
Ha jó nagy ládába ültetted, alatta és felette is van bőven föld, akkor biztos nem lesz kint baja a hagymáknak! ![]()
Általában itt is ritkán látunk napközben sünit, de már párszor azért előfordult... Viszont tegnap délután Fecóval átmentünk a Tescóba, és hazafelé az utcán a füves részen is láttunk egy ekkorát, volt nálam fényképezőgép, csináltam is pár képet róla, de homályosra sikerültek, ezért töröltem a képeket. Ma örültem, hogy újra sikerült fotózni, és lett jó kép is. 
23,940 2023-09-03 19:20:31
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!