Válasz: Társalgás
szervusztok!
Jó kis fáradt vagyok...mostam egy adagot,takarítottam,a fürdőt átsikáltam,a zuhanykabint mindig alaposan le kell tiszogassam ,miel üvegfala van,minden csepp meglátszik rajta..tiszta szerencse hogy megismertem ezeket a Prouvé termékeket,van köztük zuhanyfülke tisztító,azzal elég befújni,vagy 15 perc után pedig lezuhanyozni a kézi tussal,és az üveg cseppmentesen tiszta lesz.
Aztán ma egész nap kinn vacakoltam az udvaron,mert csodás idő van,nincs túl meleg de süt a nap.Kiüresítettem a virágládákat,a gazániákat beültettem a kertbe...előtte persze kitisztogattam és felkapáltam a kiskertet,még a ládákból a földdel fel is töltöttem és sok mindent átültettem,megmetszettem,szétszedtem,feltöltöttem cserepeket,az egész udvart alaposan feltakarítottam...elég fárasztó pedig nem nagy az egész...Közben ettünk is,Laci hazalépett,most a szomszédban dolgozik.Most fél 5 van,most pihentünk meg.A virágládákat már elpakoltam,helyet kell csinálni a fal mellett,hamarosan a mi házunkhoz is végre hozzá tud fogni,a homlokzatot kell átfesteni.
A sütés elmaradt,na majd holnap pótolom,de ma már biztos nem fogok hozzá...csak most lenne időm.
Van füge,szőlő és szilva itthon,mindjárt neki is látok eszegetni.
Margitka!
Szépségesek a levek!