Válasz: Társalgás
Szervusztok!
Pfúúúú,annyi dolgunk akadt az utóbbi pár napban,mire meg tudunk pihenni,már le kell feküdni...holnap reggel nyomás munkába megint...
Ma már jól lehűlt az idő,mire a munkával végéztem és a buszhoz értem,hogy hazajöjjek,már villámlott és hideg szél fújt.A busz nehezen jött,egyre sűrűbben dörgött végül elkezdett szemerkélni is,na nem vártam én a busztra tovább,bepattantam egy taxiba,mondtam a sofőr bácsinak,mentsen meg az esőtől,mert ernyőt sem hoztam magammal...Mire hazaértünk már esett rendesen,gyorsan sietem be a házba.
Ne is tartott sokáig,aztán kisütött a nap,majd megint eset kicsit..megint süt...de legalább a forróság enyhült végre.
Gyorsan nekifogtam a reggel kitervelt ebédnek,batátát és krumplit csikoztam fel,olivaolajjal meglocsoltam ,kis só és fokhagyma,meg rozmaring és be a sütőbe.Mikor kimegyek rozmaringért,látom a hibiszkuszom felborítve egy nagy ága letürve,a vérjuharom felfordítva a föld ki belőle,a kertben vagy három lyuk kaparva,két tő muskátli kikaparva...nem hittem a szememnek,alig telt egy tíz perc hogy kimentek a macskák,és nem is tudom melyikük csinálta?Csak Poci vagy Piszke lehetett,Bitta sosem megy a kertbe.Nagyon mérges voltam,amit tudtam visszaültettem,összesöörtem az udvart,közben odatettem a tarja szeleteket is sülni a krumplihoz,épp időben lettem kész mire hazaért Laci,gyorsan átöltözött,megmosdott,evett kicsit már jöttek érte,el is vitték...egy barátja,vett egy lakást..ott lesz némi munkája.
Elég pörgős napok vannak most,de nem baj,jobban szeretem,mint a punnyadást!
ez volt a vacsink,ma már csak majd szőlőt akarok még enni,valami hosszúkás,fekete szeműt vettem,nem ismerem a nevét de jó finom!
Ilona!
De szomorú mikor a korosztályunk fogyatkozik...a Laci osztálytalálkozóján szinte teljes volt a létszám,vagy ketten hiányotak,igazoltan és még az osztályfőnökük is él,csak épp gyengélkedett,nem tudott eljönni,de páran elmentek hozzá haza.
Olyan finomnak látszanak a bukták,meg is kóstolnám jól!
ÚÚú Margitka!
Összeszámoltad már mennyi lett összesen?Szerintem jó sok,olyan ügyesen rakátok minden nap valamit,van még hely a kamrában?