Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávénkat! Ma nagy szükség van rá, olyan az idő is hozzá! Éjjel vihar volt, jó nagy eső esett, dörgött villámlott. Nem sokat tudtunk pihenni.
A férjem ebéd után jót aludt én nem tudtam. Megsütöttem a buktát, lett egy pár darab túrós is, ami megmaradt a tegnapi palacsintából.
Ügyesek vagytok megint. Tegnap is finomat sütöttél! Én majd egy kis lecsót fogok majd befőzni. Finomat főztél mára. Én neme főztem maradt maradék még holnapra is lesz.Csak sütöttem.
Szombaton lesz az osztálytalálkozó a férjemnek. Májusban lett volna, de megint meghalt közülük egy, pont az aki intézte volna. Már ha vannak vagy 10-en, nem is tudom. Most jobban odafigyelek hányan leszünk.
Mondtam szomorú, de még ez szép eredmény! Az általános iskolai osztálytársaim közül ketten élünk, mindenki meghalt, ez szomorú.
Itt megint esik az eső, gondoltam mert jó nagy felhők vannak egész nap. Még meleg nem szedtem szét.
Itt a kóstoló nem szórtam rá porcukrot, mert nem szeretjük úgy. Ha vendég jön csak akkor teszek rá, hogy ne legyen csupasz!