Szervusztok!
Végre,végre itthon.
Reggel egyszerre mentünk el Lacival,csak ellenkező irányba..irtó meleg volt,a tegnap egész nap esett az eső mára megtelt párával alevegő,kegyetlen volt,minden pórusomon jött a víz,alig vártam,hogy itthon a zuhany alá álljak,hajat is mosnom kellett, teljesen rámtapadt a hátamra,a fejbőröm is izzadt a hajam közt...Szerintem ideje megjavulnom,mert a mai kánikula rádöbbentett,hogy a Pokolban nem nagyon fogom kibírni...
Ebédeltünk is,hoztam csíki sört ebéd utánra,Lacinak barnát,magamnak gyömbéreset,itthon vettem észre,hogy még chilis is ráadásul...na ,de végül is finom volt.
Holnap még egy nehéz napom lesz,hosszú út ki a cégig,de aztán két nap pihenő a hét végén.Vasárnapra mondják a legmelegebbet,azon leszünk,hogy ki se bújjunk...Legalább tegnap nem kellett locsolni,jó kiadós eső volt kétszer is, délután,meg este megint.
Margitka!
Jó hogy találtatok árnyékos helyet,szomorú napon vagytok túl egy temetés rányomja a bélyeget az egész nap hangulatára.Jó ötlet volt az a kerti zuhany igazán!
Lia!
Köszi,tetszik nekünk is,beletelt egy kis időbe,míg rájöttem hogy kell felhúzni,forgattam összevissza,de aztán sikerült,így megvédi a bútort,addig nem nagyon akarok befektetni több pénzt bele,míg a macskák vannak,és azon ugrándoznak...vagy ha áthúzatom,akkor is felteszem ezt a huzatot rájuk.
Na és fodrászhoz is mész?Nekem is lenőtt a hajam,de csak a jövő hónapban akarok festeni,próbálom minél kevesebbszer,míg rövíd volt havonta festettem,de mióta megnőtt nem szívesen roncsolom,sok avokadó olajat használok,ami puhítja,selymesíti a hajat,érdekes módon ritkábban is kell mosnom,mint mikor rövíd volt,akkor szinte két három naponta mostam,most csak egyszer egy héten.
Pfúúú de jó hogy a lakásban hűvös van,nekünk is van klímánk,a szüleim használták is,de inkább télen fűtésre,mi még nem indítottuk be,mivel a macskák folyton ki be járak a macskaajtón,az pedig a szitaajtóra lett vágva,nem zárhatjuk be a bejáratit,úgy meg nincs értelme a klímának,de szerencsére,jó vastagok a falak és tartják a hűvöset nyáron,télen meg jól szigetelnek.A szívem megtelik hálával,ahányszor csak eszembe jutnak a szüleim,hányszor elmondták,meglátod jó kis ház ez,jó lesz ez neked....