Válasz: Társalgás
Szervusztok!
Csak most értem rá,hogy a géphez üljek picit,délelőtt munka volt,ma csak 10 re kellett menjek ,így értelemszerűen később is szabadultam,majdnem 4 óra volt mire hazaértem.Épp jelentkeztek a LAci húgai,hogy benéznének hozzánk,Laci még nem volt itthon,előbb ő jött aztán folyamatosan szólt a csengő sorra érkeztek..Jól elbeszélgetünk délután,de aztán mentek dolgukra,főzés ,vásárlás várt mindenkire.Mi is ettünk valamit mikor elmentek,majd megbeszéltük a mai napot,elmosogattam és végre nyugi van...
Margitka!
Nagyon szép a hagymád,nagyon jó hogy eszembe juttattad,nekem is kell venni már csak vagy három darabom van itthon..
Lia!
Nagy nap lesz holnap,biztosan minden rendben lesz ,jó előre készültetek,majd hozol menyasszonyos fotót?
Ilona!
Ne enj ki a Facerúl ,volt hogy én ismegpróbáltam,a fene majd megevett,már úgy megszoktam,csoportjaim vannak ott ,muszály tartaom a kapcsolataot rendszeresen felhívank telefnon is,ügyes bajos dolgokkal,vagy csak épp mert szeretnének elmondani valamit,rám írnak,stb.Jó is tud leni a Facebook,még ha bosszantó is néha.
A fenti orhidea nem az enyém,ma fotóztam valakinél.
Hozok már egy fotót a mai kis összejövetelen kszült Jusztikával, Laci húgával.