Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét már kettőt főztünk délelőtt. Most lepihent a férjem majd ha felébred akkor főzünk még egyet. Lenyírta a füvet egy kis körlet takarítás volt, de még nincs befejezve.
Tegnap barackot tettünk el lett 12 üveggel. Leszedte a fáról nyaralásunk előtt és betette a hűtőbe. Nem lett semmi probléma, így be tudtam rakni.
Most kezdünk még csak belelendülni a munkába, nehezen indulunk be! Nagyon hamar eltelt a 10 nap, de gyönyörű élményekben volt részünk. Megint oda utaztunk, ahol tavaly voltunk, csodás egy hely, pazar kiszolgálás, na meg az a sok finomság amiben részesültünk! Még a meglepetés, minden alkalmazott akik ott voltak tavaly megismertek és örömmel üdvözöltek. Ez még nagyon jól esett ennyi sok vendég közül nagyon megjegyeztek bennünket!
Az üdülésről készültek fotók, majd hozok belőle.
A facebook-ot a férjem egyszerűen utálja, mindig mondja miért nem szüntetem meg. Őt is feltette az egyik barátja, de nem nagyon használja. A probléma meg az, meg sem lehet szüntetni véglegesen, de ezt nem értem miért! A biztonság az ami nulla, ha egyszer valaki ezt kitalálta, nagyobb biztonságot is kellett volna biztosítani az itt lévő embereknek! Nekem csak a torta és virágok voltak felrakva, nem is tudom mit akart ezzel elérni, hogy mindenemet tönkre tett. Be kart húzni, hogy kaszinózzak, mire nem csináltam az utasításait, ezzel zárolta az egész oldalamat! Ha hamarább megyünk szakemberhez, de nem voltunk itthon, akkor vissza tudta volna állítani, de ellopta a fremail címemet is és így nem sikerült a honlapomhoz jutni!
Ilyen lett berakva, de ennek is nagyon örülök, volt rajta sok de lefagyott. A legnagyobb barack 297.6 g, volt a többi meg ilyen ami a képen van. Sajnos véletlen kitöröltem a nagyobbról készült képet, de majd a gyerek a kukából visszakeresi én nem tudom
Ancsa!
Nagyon finom fánkokat sütöttél! Ez a karibi fánk megint?
Lia!
Milyen nagyok az unokák ott is! Mi meg megyünk össze! Aranyosak vagytok így együtt.