Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm szépen Ibolya névnapi köszöntését! Már át is adtam Neki és sok puszit küld érte!
Sikeresen hazaértünk! A gyerekekért indulás előtt jöttek Laci fiamék, Ők is megjárták elindultak pénteken délután fél kettőkor, és este fél nyolcra érkeztek meg., Három karambol is volt mire Edelénybe értek! Mondtuk is ne menjenek vissza, aludjanak itt, adunk kulcsot majd hazamennek, de elindultak haza. Mi már korán indultunk másnap a reptérre. Nem volt annyira zökkenő mentes a hazafelé út, vasárnap este 18.30.tól hétfőn reggel 7 órára értünk haza. A gépet nem engedték felszállni, már Budapestről is késett. Vasárnap este kellett volna indulni török idő szerint 23 óra 5 perckor, de éjjel fél kettőkor indultunk haza. A reptérre négy órakor értünk, mire felvettük a csomagokat, és nem aludtunk a gyerekeknél, reggel 7 órára érkeztünk meg. Na gyorsan lefeküdtünk én 011 órakor felkeltem megfőzni a húslevest, de délután hat órakor már ágyban voltunk és így valahogy ki tudtuk aludni magunkat. A gyereket meg vitték táborba Kecskemétre mert jelentkezett a drón csoportba. Szerencsére ő valahogy jobban bírta. A várakozás elfárasztott mindegyikünket! Egyébként nagyon jól éreztük magunkat, 42 fok meleg volt.
Aztán itthon jött a mérgelődés, feltörték a facabook fiókomat! Még el sem tudtam küldeni, hogy töröljék akik kaptak tőlem valamit. Most sikerült egy új fiókot csinálnunk, és tudtam szólni az ismerőseimnek mi történt. Ez annyira felhúzott hogy még a fejem is megfájdult! Jelezték egy páran, hogy kaptak tőlem, de tudták hogy nem én írtam még az volt a szerencse! Ezzel dolgoztunk tegnap és ma. Miskolcra is bementünk kaptunk egy címet, a fiatal ember azt mondta, hogy még az email címemet is megváltoztatta, ezért nem tud semmit tenni, egy új fiókot kell nyitni! Elveszett minden, de jó hogy a képeket megtalálom a telefonon. Undorító milyen emberek vannak!
Hozok képeket csak térjünk magunkhoz, ezek után!
Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Margitka!
Gratulálok ehhez a szép évfordulóhoz! Egészségetekre a pezsgő!