23,630 2023-07-27 18:52:16
Válasz: Társalgás
Margitka.
Szerencsére nem volt vészes a mai napunk, már haza is értem. Nagyon guszta a Ti dinnyétek is, egészségetekre.
23,631 2023-07-27 19:16:24
Szia Lia!
Akkor már csak holnap kell menned, és itt a hétvége.
Köszi, jól is esett a dinnye... remélem, hogy éjszaka nem kell felkelni miatta...
23,632 2023-07-27 19:19:10
Ma délután is folytattuk a sorozatot, úgy tűnik, hogy minden része teljes értékű film... mert ez is 1,5 órás volt. Most fel is megyünk fürödni, mert még este szeretnénk 1 részt megnézni.
Elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
23,633 2023-07-27 20:15:18
Szervusztok!
Hű én ma megnt csak este értem ide,hosszú munkanap volt,még nap közben találkoztam Ica barátnőmmel is egy kis csevelyre megálltunk,az utcán,mire hazaértem,itt is volt a sógor virággal,utána más vendégek érkeztek,este pedig a szomszédasszony jött át...alig álltunk már a lábunkon,olyan fáradtak voltunk este...a süti mára elfogyott mind,nagyon kapós volt mindenkinek nagyon ízlett!
Ma már a városban halmokban állt a sok felvágott ,kidőlt fa,folyt a takarítás mindenhol,tüntetik el a nyomokat.
Megyek is zuhanyozni és fekszem ,holnap nagybani piacra megyek,Marcsi barátnőmmel.
Szép estét!
23,634 2023-07-28 07:04:11
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is!
Ancsa!
Gyönyörű kis rózsás csokrot hoztál este! Akkor ma igazán nem unatkoztál. Jó sokáig tartott a vendégeskedés este.
A városban majd szépen eltakarítanak mindent... de szomorú lehet a látvány... Mára jó piacozást a barátnőddel!
Lia!
Szeretettel köszöntöm Szabolcs fiadat névnapja alkalmából! Jó egészséget kívánok Neki!
Este a fürdés után folytattuk a sorozatunk nézését. Minden rész másfél órás. Ma délután majd az 5. rész következik.
Éjjel azért párszor voltam fent... aztán hajnali 5 után még akartam sunyni egy picit, és 6 óráig el is aludtunk.
Most 16 fok van, hűvös a reggel, a szél most sem fúj. Majd délutánra 30 fokig emelkedik a hőmérséklet... Eső nincs jelezve mára. De amikor lejöttem még láttam a nap fényét, viszont mostanra nagyon beborult...
Ma már kell főzni, karfiolleves és chilis bab lesz.. Ebben egyeztünk meg.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom későbbre, mint mindig:
23,635 2023-07-28 13:12:00 Utoljára Ancsa szerkesztette (2023-07-28 21:52:55)
Halihó!
Megjártuk a nagybani piacot..itt mindent harmad áron lehet kapni,mint a rendes piacokon. Fel is pakoltunk,majd megszakadtam hazáig ,legközelebb tuti nem megyek a banyatankom nélkül.
Mézédes görög és sárgadinnyét vettem,kukoricát főzni ,hatalmas zellert,padlizsán,paradicsom,uborka,paprika,kajszi,szilva,minden van,és olcsón .
Már meg is főztem a kukoricát, 1 lejbe vettem,a piacon 2.50 be adják, két sárgadinnyét hoztam,2 lej kilója, a piacon 6-7...csak ,hogy érzékeljétek a különbséget.
Sütnöm kéne egy új kevertet,Laci nagyon dicsérte az áfonyást. De most sok dinnye is van,meg főtt kukorica ..
Holnap munka,szerintem kihagyom most,a sütést...
Jól ki is melegedett,reggel még fáztam a 14 fokban,de mára 28 van jelezve,szép napos idő.
23,636 2023-07-28 13:27:37
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok én is.
Margitka.
Lassan vége a munkának megyek haza. Köszönöm a jókívánságot, este átadom.
23,637 2023-07-28 15:34:33
Sziasztok újra!
Ancsa!
Megint nagyon finomat hoztál!
Ha ilyen jó hely ott is a nagybani piac, akkor bizony kell az a "banyatank"!
Igazad van, ha ennyi finomság van otthon, akkor a sütéssel várhatsz még egy napot! De biztos nagyon finom volt az a kevert! Reggel is ettem egy kevés áfonyát, és eszembe is jutott az áfonyásod!
Lia!
Akkor este is gondolok Rátok majd!
Mi pedig, ahogy terveztük az ebéd után kint pihentünk egy picit, aztán megnéztük a sorozat 5. részét. Annyira izgalmas kezd lenni, hogy ma este is a folytatása lesz a programunk a fürdés után.
Most pedig eszünk egy keveset, aztán jöhet a dinnye mai része, ami megmaradt!
23,639 2023-07-28 19:26:15
Én el is köszönök mára. Fürdés után a sorozatunk 6. része következik... Aztán alvás...
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
23,640 2023-07-29 06:20:21
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is!
Este a sorozat 6. részének a megnézése után hamar el is aludtunk... De párszor éjjel volt megébredés, azért hajnali 5 óráig sikerült még aludni egy keveset... Majd ma délután ismét pihenünk.
Most 17 fok van, hűvös a reggel, a szél most sem fúj. Majd délutánra 32 fokig emelkedik a hőmérséklet... Eső nincs jelezve mára még.
Ma nem kell főzni, karfiolleves és chilis bab is maradt. Meg rétes fele is, amit tegnap délután sütöttünk.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom későbbre, mint mindig: