Válasz: Társalgás
Szervusztok!
Hazaérkeztem ,ma nagyon szomorú napom volt...míg ki nem mentem a házból nem is fogtam fel mekkora szerencsénk volt tegnap,hogy nálunk semmi kár nem történt..mert mindenhol máshol viszont igen!Lépten ,nyomon kidőlt ,kicsavart fák az úton,leszaggatott kábelek,beton villanyoszlop a földön,fél tető,szigetelések,összetört autók,elmondani is szörnyű..teljesen lesokkolt a látvány,a szépséges parkunk,amin keresztül járok,letarolva...alig maradt ép fa benne,gyökerestől,földestől kifordítva,széttörve a hatalmas szépséges fenyők...Borzalmas látvány,egy két fotót beteszek csak ,hogy érzékeltessem mik vannak..

Ez az egész városban így van...nem kímélt semmit,és mindössze 3 percig tartott...F2-es erősségű hurrikán volt,mint megtudtam.
Hihetetlen,hogy mellettünk egy hatalmas fenyőfa van a mi kerítésünk és fáskamránk mellett,sokkal magasabb,mint a ház és semmi baja nem történt,az egész tetőnket összetörhette volna...
Ma is többször beborult,dörgött és esett is rengeteg eső...
Nagyon szépen köszönöm a szépséges köszöntőt Margitka!Ilyen szépet senki nem mondott még nekem!Ma mire hazaértem egy szépséges rózsacsokor fogadott,Laci ajándka,ma hazaszaladt munkából a virággal,hogy mire jövök ,itt találjam!
Köszönöm szépen LIA,a köszöntést,nagyon kedves,hogy megemlékeztél rólam.Nincs annál kellemetlenebb,mint mikor felébredsz reggel és rájössz,hogy késésben vagy.
Most fejeztem be a rántotthús készítését,ki kellett olvasszak a fagyóból egy csirkét és egy plusz mellet,mert ma megleptek 10 kg áfonyával,és muszály volt helyet szorítanom neki a fagyóban...tele van minden áfonyával...életemben ennyi nem volt még.Nem volt szándékomban lekvárt főzni,ezért nem is vettem a piacon csak egy kilónyit ,pár napja és lefagyasztottam sütibe...lekvárom még van tavalyról..
Így a húsokat felszeleteltem,lesóztam és kirántottam..rengeteg rántott hús lett,mondtam Lacinak a héten biztos is, hogy nem főzök semmit...még egy áfonyás kevert sütit is sütöttem,ha már ennyi bogyó van..