Sziasztok újra! 
Reggel óta nem is jutottam a géphez...
A kimosott ruhák délre szépen megszáradtak, már ebéd előtt le is szedtem a szárítókötelekről. 
Ancsa!
Mivel ma nem volt főzés, nekiálltam a spejz kitakarításához... Tulajdonképpen már ideje volt rendet rakni, mert a lekvárok nem mindig ott voltak, ahol kellett volna... nem csak én járok be oda... 
Most mindent kihordtunk a polcokról, átmostam és letakarítottam minden sort. Aztán időrendi sorrendben pakoltam vissza... Most tudom, hogy miből mennyi is maradt. Sárgabaracklekvárból van a legtöbb. Még 2009, 2011, 2014, és 2019-es befőzésből is maradt. Aztán cseresznye és meggy-dzsem szilva, valamint fügelekvár is van. Lehet sütni, és enni is belőlük. Van még paradicsomlé, kecsap, és szilvamustár is.
Csak a lecsóból fogyott el az összes üveggel. Na majd azt is csinálunk... lesz feladat bőven az idei nyár folyamán is...
Aztán a felülről a második polcra került az idei uborka, amit eltettünk savanyúnak. Majd legfelülre teszünk paradicsomlét, ha befőzünk, és még kecsapot is.
Lia!
Amikor reggel itt jártál, én már kint öntöztem. Úgy láttam, hogy nem maradhat ki, mert tudtam, hogy ma nagyon melegre számíthatunk...
Ebéd után zuhanyoztunk kint, és lepihentünk a fa alá a napozóágyakra. Közbe közbe egy kis szél is lengedezett, ezért egy picit el is szundítottunk. Aztán egyre melegebb lett, most már jobb idebent. Megnéztem az előbb a kinti hőmérőnket, árnyékban 36 fok van rajta... A szél viszont most is lengedez...
Mi már úgy döntöttünk, hogy ma nem dolgozunk estig... akkor majd meglátjuk, hogy mihez lesz kedvünk még.. De inkább azt hiszem, hogy holnap is inkább reggel korábban kelünk. Frissek leszünk, azt már úgyis megszoktuk. Akkor a munka is jobban fog menni.
Neked kitartás a dolgozóban!