Sziasztok!

Margitka!
Nálunk is csúszott a szülinap, névnap is, majdnem egy hónapot. Így jött össze a három család már nehéz összehozni, mindenkinek van dolga.
A gyerekek tegnap már Gömörszölősön voltak, ez volt a leghosszabb út 48 km kerékpároztak. Nagyon finom vacsorát kaptak, jurtában aludtak. Minden este és reggel jelentkezik a szülőknek mindkettő. Nagyon szép helyeken jártak eddig, tartalmas ez a túra, biztosan szép emlék lesz ez is. Éppen, hogy csak megérkeztek írja a tanárnő, majdnem megáztak. Itt nagyon nagy vihar volt tegnap estefelé. Mindent felborított, a fákat majdnem kicsavarta.
Az ultrahang eredményt azonnal megmondta a doktornő. Nekem sajnos a jobb vesémben van egy 2 mm-es kő. Gondoltam, hogy az mert görcsölök, de be is jött. Ha gondom lesz vele, azonnal mennem kell, egyébként egy év múlva a férjemmel együtt. Sajnos Neki ciszta van, az is nőtt. Műteni veszélyes nagyon, de nem ajánlja a leszívást sem! Ezt már beszéltük egy sebésszel tavaly, Ő is azt mondta, még ne nyúljunk hozzá. De ha a férjem akarja akkor megműti. Akkor megbeszéltük hogy még várunk, de most nőtt! Eddig nem változott hát majd beszélünk vele is.
Lassan pakolunk, mert ha itt lesz megint mind a három gyerek tőlük nehezebb. Akkor biztos itt marad valami. Nyári nadrágot szeretnék venni, meg lezser pólót, de nem találtam megfelelőt. Így rendeltem, remélem jó lesznek a méretek!
Ilyen szépen még nekem sem sikerülne felborogatni a cserepeket! A virágok tövéhez téglákat raktunk nehezéknek és mégis felborította mindet! Ezután a nagy szél után jött az eső!