Halihó mindenkinek!
Margitkám! Itt az előbb gyönyörűen esett a hó, de minek? Már olvad is. Csupa lucsok tőle minden. Biztos nem erre vágyol.
Lia!
Látom ha nem kéményseprők, akkor gázosok. Jó jó, hogy biztonságban van az ember , ha leellenőrzik a berendezéseket, de kinek van ennyi szabad ideje, hogy mindig valami szolgáltatót várjon? Kitartást a munkához, a tv szerint még mindig nő a megbetegedések száma. Jót kuncogtam a tegnapi bakin. Ennél nagyobb baja se legyen soha a kisuradnak. Különben is, ez is csak azért van, mert te raktad neki oda az ételt. Ha saját magának rakja , biztos megnézi, mert nem tudta volna mi van a dobozokban, és akkor észre veszi előre a problémát. Jó dolga van neki is. Sándor el szokta rakni maguknak az ételt, csak előtte filozofál nekem egy sort, hogy mit is rakjon, na és a nagy kérdés, hogy mibe? Ebbe nem fér, az nagy, a harmadikkal más baj van. Azt nem írtad, mit válaszoltál neki a kérdésére. Biztos nem azt hogy kövérnek látod. Nem olyannak gondollak.
Itt Kitti édesdeden alszik. Épp azon gondolkoztam ma reggel, hogy nem baj -e ez. Este lefekszik olyan fél 9 tájékán, és reggelig alszik mint a bunda. Délben fél egytől 3-1/4 4 tájékán kel. Este megint szó nélkül elalszik fél kilenckor. Ez a héten még végig így ment. Éjjel egyszer fel nem ébred. Már kicsit aluszékonynak találom. Otthon inga járatban van a szülők, és a saját ágya között. Mi éjszaka nem fűtünk, nincs hideg, de jóval hűvösebb van mint náluk. Nappal is . De a vejkó fagyos, és fűt, mondván , a kislány meg ne fázzon. Szerintem meg ő fázik.A kicsinek meg lehet egyszerűen melege van. Ildi is így gondolja. Nóri ma megint kapott két védő oltást. Remélem nem lázasodik be. A multkor nagyon fájt a lába délután, csak akkor kapott rá vizes ruhát. Most egyből vizes ruházta Enikő a kis combjait. Egyenlőre még nyugi van. Én ma gombócot főzök. De azt hiszem kakaósat, most nem szilvásat.Még most fő a krumpli neki.