Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Amikor Te ideértél, én már aludtam.
... De jó, hogy már kész lett tegnap a frizud! Mivel én vendégeket vártam tegnapra, mára sikerült bejelentkezni délutánra. Majd megint jó rövidre vágatom a hajamat, mert tegnap már odakint a fa alatt is zavart a sok haj... majd megint ritkítani is kell, ezt nyáron mindig megcsinálja a fodrásznőm...
Ügyes voltál, ha este még kapáltál is!
Bizony jó sokat nőtt Bence tavaly óta... egy fotót tettem is be a "kedvencek" topikba róla. 
Mi a fürdés után hamar el is aludtunk... A férjem 9 után kapcsolta le a tévét, de akkor már aludtam, aztán Ő is el tudott aludni. De hajnali 2 órakor mind a ketten felébredtünk, én utána már csak forgolódtam, de a férjemnek sikerült még 1 órát aludnia., Aztán 5 óra után már nem bírtunk tovább maradni az ágyban...
Jelenleg 21 fok van, a szél most sem fúj. Majd délutánra 34 fokig emelkedik a hőmérséklet... mára eső már jelezve van 2 mm... na majd meglátjuk... tegnap semmi sem volt itt... de most kicsit felhős már... Ettől függetlenül én reggel már megöntöztem a virágokat, mert este nem volt erőm már kimenni... A férjem pedig most öntöz a kertben...
Ma nem kell főzni levest, maradt egy kis tészta és túró is... De majd délre kisütöm a maradék kefires lángos tésztát, az jó lesz majd. 
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom későbbre, mint mindig: