Sziasztok!
Sikeresen megjártam az úttalan útat,igaz az építőmunkások úgy néztek rám,mint valami marslakóra,hogy mit keresek ott,ahol madár sem jár...de szerencsére sikerült,hamar átevickélnem.
Hazafele vettem csirke alsócombot,meg pizzához valókat és míg volt erőm ,gyorsan kirántottam a combokat,főztem krumplit melé,kovászossl belaktunk,a pizza is kisült,az jó lesz későbbre.
Muszály volt locsolni is,tegnap este nem öntöztem meg a virágokat,mára teljesen lekonyult minden...jó hogy van árnyék így nyugodtan locsoltam ,még az udvart is,legalább lehűlt valamennyire..én őszintén nem is bánom,hogy nincsenek azok a nagy kánikulák már mint régebben...emlékszem míg a blokkban laktam,volt olyan ,hogy hetekig hőség volt,de 40 fokok nappal éjjel sem ment 20 alá,annyit szenvedtünk,nem tudtunk aludni sem,izzadtuk mint a lovak,ez így nekem jó időjárás,szerencsére szúnyog sincs,tavaly rengeteg volt,idén szinte nem is láttam még...most viszont van csigám..
Most már csak pihenünk,Laci is hazaért nem sokkal előttem,úgyhogy ebédeltünk is,behúzódtunk.
Lia!
Juj de nem irigylem most a készülődést,de a képeket nagyon várom,biztos nagyon szép lesz!
Margitka!
Minden napra ügyesen beosztjátok a tennivalókat,egy ház körül mindig van!