Megint itt vagyok,jó nagy eső lett, és olyan sötét volt,én meg jól elálmosodtam,a macsák is mind a hárman odabújtak mellém és aludtam egy jót,míg esett...mikor megébredtem már hétágra sütött a nap,vacsorát készítettem,megsütöttem két szelet karajt,ami be volt már pácolva előre és paradicsom salátát készítettem mellé,csak úgy ettük meg kenyérrel és dinnyét ettünk utána,jól behűtve.Színes paradicsomokat vettem,egy kilót de azt több fajtából összeválogatva a piacon,olyan szép lett a saláta is belőle.

Míg a hús sült összesöpörtem az udvart,az eső meg a szél levert egy csomó levelet a loncról,tele van újra virággal,most virágzik másodjára!
Aztán kinn ettünk ,szépen süt a nap de nincs már olyan forróság,mint délben,mert az eső lehűtötte a levegőt,mikor kezdődött,a szél igen hideg volt,szerintem valahol sokkal nagyobb vihar csapott le,lehet jég is volt.
Most már el is mosogattam,pihenünk,holap újra munka van..
Lia!
Igen az a piac ahol együtt voltunk,az lesz átépítve,pár éve a nagy csarnk leégett.sok árusnak mindene odaveszett benn,az épület nem volt biztosítva,senki nem kapott semmi kártérítést,viszont a csarnokot meg kellett menteni mert műemléknek van nyíilvánítva,régen villamos remíz volt.Úgyhogy azt újjá építik most.Ha elkészül,oda beköltöztetik a piacosokat,és kinn építkeznek majd.
Ilona!
Hű jó kis járgány,milyen büszkén ül rajta az unokád!Használja biztonsággal!
Margitka!
Nekem is letermett a citromfű,le is vágtam,megint hajt ki hamarosan.Jó kis pihenőhely a a hársfa,nagyon szeretem az illatát,itt is a környező utcákban sok van,reggelente imádom szimatolni.