Szervusztok!
Látom mindenki kihasználta a jó időt és tevékenyen töltötte a napot.
Mi is!Reggel először elszaladtunk a Kauflandba,most már készülök a nagy csoport találkozóra,22 én lesz,és vettem 4 üveg pezsgőt,hogy koccinthasunk arra ,hogy 10 éves lett a főzős csoportom.
Utána reggeliztünk csak,majd mindenki nekifogott a dolgának,én indítottam a mosógépet,kétszer is,átmostam a fürdőszobát,felszedtem és kimostam a szőnyegeket belőle.
A kiskertet gazoltam ki,elszáradt virágtöveket kidobtam,több mindent átültettem,elraktam kiürült cserepeket,felsöpörtem,felmostam az udvart,kinn az utcán is kigyomláltam ,renbetettem a kis előkertet,már reggel míg kávéztunk az udvaron,hallottam embereket,akik elmentek a kapu előtt,hogy beszélték milyen szépen rendbetették ezt a kis kertet,akik ideköltöztek!Hát ez annyira jól esett!
Míg én ezeken ügyködtem,Laci előszedett deszkákat,és fúrt,fűrészelt,csavarozott méricskélt és a végén nagyszerű kukatárolót készített az udvar végébe,mivel szelektíven gyűjtjük a szemetet több kukánk is van,és nem nyújtanak szép látványt,a kis udvaron,most ajtó mögé rejtette őket,hát nekem annyira tetszik,olyan jó hogy nem kell folyton bámulni őket!

Közben benn is rendezgettem az ablakpárkányt lepakoltam a rengeteg ibolyát hogy letakarítsam a párkányt ,ott van köztük néhány orchideám is,kettő maradt anyutől,úgy mentettem meg őket,mert már mikor nem tudta mit tesz,kivitte télen őket a kis padra az udvarra,neki nem kell nem virágzik csúnya...mire jöttem megfagytak,csak kettőt sikerült megmentsek,azokat elvittem magammal az albérletbe,azóta csak most virágzanak,az a hófehér amit még én vettem egyszer anyunak születésnapjára,most van virágba,ma lenne anyu szülinapja...

A krotonom is,amit szintén hagyott meghalni csupasz ,száraz ágként vittem el,kiszedtem a földből és beraktam egy nejlon zacsiba a győkerét úgy vittem el az albérletbe,és elültettem ott..sokáig ott száradozott,kopaszon.Idén végre visszakapta lombját és színét is,ma csodáltam meg,olyan szépséges és van már vagy 30 éves,még nagynénémtől kaptam,anyu húgától pici palántaként.

Végre mikor mindennel végeztünk megebédeltünk,volt már vagy fél 6 is...azután tudtam ideülni a géphez.
Lia!
Kellemes pihenést ,jó feltöltődést ezen a szépséges helyen!Szeretettel gratulálok az ifjú párnak!Mi is jövőre megyünk lakodalomba,Lai húgának a fia nősül,ők 10 éve lesz hogy együtt vannak és van a pici lányuk Lilly,ők is itthon vannak most ,tündéri kis csajszi,és a keresztelőjén kérte meg az anyukája kezét az apuka!Nagyon megható pillanat volt,mikor a kislánnyal z ölében letérdelt ott a vendégek előtt és megtörtént a leánykérés,nem tudott róla senki,hogy erre készül!
Margitka!
Mi is vigyáztunk a hidratálásra,i is citromos limonádét ittunk többször is ma.
Milyen szép csomag ribizliket tettél el télre,nagyon jó lesz majd sütibe!a tuják jól bírják a formázást,szép lesz az biztos,mindkét oldalon a kerítés!
Ilona!
Jó kis laktatós a gofri agyerekek igen szeretik,jó ötlet!Köszönöm szpen mindenkinek a köszöntést,mindig nagyon jók a bulik fenn a Bázison,a buli mondjuk kicsit barokkos túlzás,mivel jobbára csak üldögélünk körben és beszélgetünk,meg poénkodunk,esetleg zene az megy a háttérben,és eszünk is jókat!Most is több minden volt grillezve és süti is volt,meg torta és Jusztika mojitó koktélokat készített,nagyon finom koktélokat kever!
Holnap munka van,délelőtt,aztán míg odavagyok Laci összeírja a listát milyen anyagokat kell megvennünk ház homlokzatához,és jó lenne amit lehet be is szerezni minél hamarabb,mert neki is indul egy munka és ha azt befejezi talán lesz ideje a ház külső falát is lefesteni.Persze még benn is lenne munka,ajtókat le kéne festeni,de mindent csak sorban,ahogy a zsebünk engedi!